Dishonored Save nasıl yüklenir?

Burak0472

Centipat
Daha fazla  
Dishonored oyununu C diskime kurdum. Oyunu oynadım ama zor geldiği için Save yükleyecektim. İnternetten yabancı bir siteden Save buldum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sitede gösterilen konumlarda da farklı klasörler bulunuyor. Teşekkürler.

Çözüldü: Dishonored Save'ler nerede bulunuyor? Burada save dosyalarının konumu yazıyor. İnternetten bulduğunuz save dosyalarını o konuma kopyalayıp yapıştırırsanız olur sanırım.
Hocam benim yüklediğim save dosyasında, 205100, ProgramData - Location.lnk ve internet sitesinin kısayolu var. Dediğiniz yerlere 205100 klasörünü attım ama oyuna girince bir şey olmadı. Userdata'dan kendi id'ime giripte attım ama olmadı. İndirdiğim save dosyasında mı sıkıntı var?

Belki indirdiğin save dosyasının versiyonu oyunun versiyonu ile uyumlu değildir diye tahmin ediyorum ama emin değilim uyumlu olmaları gibi bir gereklilik olup olmadığından. Oyunu hangi platformda oynadığınıza göre de save dosyalarının konumu değişebilir. Save dosyalarının konumundan emin olduğunuz yere yapıştırın o dosyaları, yani C:\Users\x\Saved Games klasörüne atıp bırakmayın. Dishonored yazan bir klasör olmalı.

Son düzenleme:
Belki indirdiğin Save dosyasının versiyonu oyunun versiyonu ile uyumlu değildir diye tahmin ediyorum ama emin değilim uyumlu olmaları gibi bir gereklilik olup olmadığından. Oyunu hangi platformda oynadığınıza göre de Save dosyalarının konumu değişebilir. Save dosyalarının konumundan emin olduğunuz yere yapıştırın o dosyaları, yani C:\Users\x\Saved Games klasörüne atıp bırakmayın. Dishonored yazan bir klasör olmalı.

Ben D'ye kurdum, Dishonored yazan bir klasör var evet o klasörün içine attım direk. Ben direk "Dishonored %100 Save indir" yazıp ilk çıkana tıklamıştım. Sürümünün kaç olduğunu bilmiyorum. Elinde şu an Steam sürümüne uygun varsa verebilir misin?

Belgelerim'de Dishonored'e ait dosya varsa indirdiğiniz dosyayı bu dizine atın. Öyle deneyin bir.

Hocam belgelerimden my Games'e tıklayıp Dishonored'e tıklıyorum. Sonra dishonoredgame'ye. Karşıma "Config" ve "logs" adında 2 klasör çıkıyor. Ben direk bu 2 klasörün yanına bıraktım. Sonra tekrar denedim ama olmadı.

Ben D'ye kurdum, Dishonored yazan bir klasör var evet o klasörün içine attım direk. Ben direk "Dishonored %100 Save indir" yazıp ilk çıkana tıklamıştım. Sürümünün kaç olduğunu bilmiyorum. Elinde şu an Steam sürümüne uygun varsa verebilir misin?

Hocam belgelerimden my Games'e tıklayıp Dishonored'e tıklıyorum. Sonra dishonoredgame'ye. Karşıma "Config" ve "logs" adında 2 klasör çıkıyor. Ben direk bu 2 klasörün yanına bıraktım. Sonra tekrar denedim ama olmadı.
O iki klasöre ayrı ayrı atın deneyin bir de.

Steam Oyun Save Dosyası Nerde ?
Steam save dosyaları farklı oluyormuş. Burada yazılanlara göre. Bir de buradan bakıp deneyebilirsiniz.
Hocam ben oradan yaptım zaten ama yine olmadı, oyunun id'si 205100, 205100 klasörüne girip gerekli yerlere o klasörlerin içindekileri yapıştırıyorum. ya da direk klasörleri. Ama niyeyse olmuyor bir türlü yapamıyorum.
O iki klasöre ayrı ayrı atın deneyin bir de.
Denedim hocam, olmadı bu seferde.

Oyunu silip tekrar yükleyeceğim, yükledikten sonra yine deneyeceğim, olmazsa yapmayacağım

Sanırsam benim dosyaları
  • C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\Steam User ID Number\205100\remote

yerine atmam gerekiyordu, ben direk 205100'e atmıştım. Tekrar deneyeceğim, haber veririm olursa

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı