İnceleme Dishonored Serisi İncelemesi

1667249174701.png

Dishonored benim için bir başyapıt. Cidden öyle. Bu seriyi çok seviyorum. Son oyununu oynamadım. Sadece 1 ve 2'yi oynadım. Ama abi çok iyiydi. Atmosferi olsun, oynanış mekanikleri olsun, hikayesi olsun bayağı iyiydi. Dishonored oyununda ana karakterimiz Corvo Attano kılıcı ile suikaste uğrayan kraliçenin kızını prensesi kurtarmaya çalışıyor. İkinci oyununda prensesi oynayabiliyoruz. Prenses de Corvo ve krallığı kurtarmaya çalışıyor. En kaba tabirle böyle anlatılabilir.

Dishonored'ın öne çıkan özelliği gizliliği ve akıl gerektirmesi. Kendi oynayış stilinizi oluşturabilirsiniz. Oyunda çok fazla mekanik var.
Gizlilik ise çok önemli. Çıt sesi çıksa tehlike çanları sizin için çalıyor demektir.

Robotlar, nöbetçiler, otomatik elektroşok cihazları vesaire...

Oyunun karanlık bir teması var. İçinde bulunduğunuz atmosferde renkli canlı bir dünya yok. Karanlık, kötücül, negatif, karamsar bir dünya var. Evet. Doğru kelime bu. Karamsar. Oyunu açtığınızda sizi de bir karamsarlık sarıyor. Oyunu kış ayında oynarsanız daha da etkilenebilirsiniz.

Oyun hakkında söylenebilecek çok bir şey yok. Sadece oynayın. Steam'den alıp da mı oynuyorsunuz, Game Pass ile mi oynuyorsunuz bilemiyorum sadece oynayın abi. Çok iyi oyun.

Farklı oyunların müziklerini keşfetmeyi seviyorum, hoşuma gidenleri listeme ekliyorum ve zaman bulursam oyununu oynuyorum. Dishonored oyununu oynamama sebep olan "Drunken Whaler" isimli şarkıyı aşağıya bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı