Dishonored Serisi Tüm %100 Türkçe Yamalar - Dark Glyphs Ekibi

Dishonored 2 yi epic games den yükledim, yamasını kurdum. kullanıncı arayüzü türkçe , onun haricinde ki diyologlar ve altyazılar ingilizce , altyazı ve diyologların türkçe olduğu sürümü var mı yamanın.

Dark Glyphs ekibinin steam grubundan destek alabilirsin.

Bende game pass den oynuyorum ama Türkçe altyazı yok dendiğini gibi, acaba bir çözüm yolu var bulabildiniz mi?

@Penetrator God Hocam bazıları hata veriyor yazmış acaba güncel olarak sorunsuz çalışıyor mu?

Dostum bu yamanın kurulumu diğer yamalardan farklıdır. Yapımcısı yamanın çalınıp satıldığı için internet bağlantısı gerektiren bir setup kullanmıştı ama benim buraya eklediğim versiyon bayağı üstünden zaman geçti ve belki de güncelliğini yitirmiş olabilir. Yapımcının daha önce yamayı paylaştığı Steam grubuna baktım oradan kaldırılmış. Şu an nerede paylaşıldığıyla ilgili hiçbir fikrim yok. Sürekli paylaşıldığı kaynaklar değişiyordu ben de artık saldım yamayı takip etmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…