Dishonored Serisinin Devamı Gelmeyecek

Ama cidden hatırladığım tek şey o kadını kurtarmak için yola çıkan bir askerin hikayesinden ibaret. Yan karakterler bile hafızamda yer edinemiyor. Bir tane küçük kız vardı. Onuda kaçırıyorlardı galiba.
Sadece hikaye olarak bakmıyorum.
Attığım videodaki gibi oynamaya oyun beni 3-4 kere tekrar oynamada alıştıracak ise maalesef bana göre iyi bir oyun değildir. Şahsen o adam gibi oynamadığım sürece bana yürüyüp etrafta imparator askeri öldürmekten başka bir şey sunamıyor.

Neyse lütfen uzatmayalım. Tartışma boyutuna gelmesin.

Son düzenleme:
Habere cidden üzüldüm. @26318 zaten oyunda 2 tür oynanış var. Her türlü 2 defa bitiriyorsun zaten 2'nci defa yeni şeyler keşfediyorsun birkaç defa oynayınca zaten o videoda ki gibi hareketlere ufak ufak yapıyorsun. Ayrıca o videodaki adamın Dishonored'da 1000 saati vardı. En keyif aldığım oyun olabilir Dishonored 1 ve 2.

Action rpg çok zor bir tür. Hikayenin, oyun mekaniklerinin ve karakter progresinin iyi olmasi gerekiyor tutmasi için. Ilk oyunda başardilar buyuk oranda, 2. Oyunda çakıldılar.

Öznel düşüncenize saygı duyarım. Ama ilk oyun çok iyi inceleme puanları aldı. Genel olarak beğenildi. Sizin yorumunuz bunu değiştirmiyor. Sanki facia bir yapım olmuş gibi yorum yapıyorsunuz. Bahsettiğiniz olay ikinci oyunda yaşandı.
Siz büyük ihtimal oyunu herkesi katlederek bitirdiniz. Gizli ilerlemediğiniz ve etraftaki hikaye hakkında ipucu veren metinleri okumadığınız için arka plan hikayesini bilmiyorsunuz. Hikaye sadece ana hatları ile özetlediğiniz gibi gözüküyor. İlerlediğinizde ve dikkatli olduğunuzda senaryonun gittikçe derinleştiğini görebilirsiniz. Genel olarak oyunun yapısını sevmediğiniz için bitirmek için acele ederek oynamiş olma ihtimaliniz var. Oyunun süresi zaten sıkılacağınız kadar uzun değil. Size hitap etmediği için oyunu çöp olarak değerlendirmeniz canımı sıktı. Yorumlarınızda bana göre ifadesi yer alsaydı, bu yorumu yapma gereği duymazdım.

Bu hikaye anlatım yöntemi benimde hoşuma gitmiyor. Bioshock ve Elder Scrolls yapımlarıda aynı mantığı kullanır. Hikayenin genel hatlarını verip kalanı ses kayıtları ve yazılı metinler ile anlatmaya çalışır. Bu yapımları sadece önüme geleni biçerek oynadığımda pek tatmin olmamıştım. Yıllar sonra ingilizcem geliştiği için yapımların hikayesini anlayarak oynadığımda puanların nedenini anladım.

Dishonored

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…