Disiplin yedim

Kayramq

Centipat
Daha fazla  
Şimdi biz bir ara arkadaşlarla okulun mescidine çıktık orada güreşiyoruz sonra bir çocuk çıktı sizi nöbetçi hocaya söyledim dedi ama söylememiş. Bizde aşağı hızlıca indik bu çocukda kaçıyordu ben çocuğu tuttum bir tane sırtına vurdum sonrasında üst kata çıktım (dövülen yeri kameralar görmüyor) o sırada bende duvarın arkasındaydım ve sonra üst kata çıktı ve beni fena bir şekilde dövdük diye annesi şikayet etmiş olay fena büyüdü çalışkan bir öğrenciyim 8. sınıfım annesinin şikayetini geri çekme niyeti yok annem ben falan konuştuk nitelikli okullara gidemez miyim Allah için yardım edin.

Ben çocuktan ve annesinden özür diledim ancak özür için teşekkürler ancak şikayetimde geri bulunmayacağım dedi yazdığım mesaj:
Merhaba abla ben 8/L'den xxxxxxxxxx. Biliyorsun ki geçen çok kötü bir olay yaşandı bunun için hem fetihten hem de sizden özür diliyorum yaptığımız bu davranış için o kadar pişmanım ki, özür diliyorum. Abla üzülmekte ve şikayetinde çok haklısın ne desem bilmiyorum ama o kadar pişmanım ki abla daha fazla söz söyleyecek yüz bulmuyorum kendimde. Özür ve pişmanlığımı dile getirmek istedim kusura bakmayın zamanınızı çaldım böyle bir olayla sizin moralinizi bozdum tekrardan özür diliyorum.
Mesaj bu ve arkadaş bizden şikayetçi değil ancak annesi çok sinirli ve haklıda ne yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi biz bir ara arkadaşlarla okulun mescidine çıktık orada güreşiyoruz sonra bir çocuk çıktı sizi nöbetçi hocaya söyledim dedi ama söylememiş. Bizde aşağı hızlıca indik bu çocukda kaçıyordu ben çocuğu tuttum bir tane sırtına vurdum sonrasında üst kata çıktım (dövülen yeri kameralar görmüyor) o sırada bende duvarın arkasındaydım ve sonra üst kata çıktı ve beni fena bir şekilde dövdük diye annesi şikayet etmiş olay fena büyüdü çalışkan bir öğrenciyim 8. sınıfım annesinin şikayetini geri çekme niyeti yok annem ben falan konuştuk nitelikli okullara gidemez miyim Allah için yardım edin.
Uzaklaştırma almazsınız, hatta disipline de gitmezsiniz. Hiçbir şey olmaz ama niye böyle şeyler yapıyorsunuz? 😅

İlkokulda hiçbir şey olmaz, merak etme.

Kavga etmek kınama yaptırımını gerektiren davranış olarak tasvir edilir yönetmelikte. Kınama ile seni almayacak okul olduğunu sanmıyorum.

Sosyal halkı hala olaylara yorum yapmayıp cevap vermeyi öğrenemiyor...

Aşırı normal disiplin alman. Umarım ceza alırsın.

Yakında forumda "Arkadaşımı Bıçakladım" tarzında konular açılacak ve "Merak etme, bir şey olmaz" gibi cevaplar gelecek, sizin başınıza bir şey gelmez ama suçlusunuz. Gidip helalleşmeniz iyi olacaktır.

Annesine gidip de salya sümük iyi okula gidemeyecegim gibi beyanlarda bulunarak ikna edemezsiniz git dürüst bir şekilde bir hata yaptığını düşünmeden hareket ettiğini suçlu olduğunu ama iyi bir okula gitmek istediğini söyle bunları yaparken kendini acindirmak ya da suçluluk psikolojisi ile değil içten pişmanlık ile yapman gerek kimse kimseye durduk yere disiplin vermez çocuk sana fiziki olarak hiçbir eylemde bulunmamış ama sen buna yanlış karşılık vermişsin yapabileceğin bir şey yok aile ve çocuk ikna olmadığı sürece okul da bunu belgeleyecektir düşürmeyecek tır tek yapabileceğin ailesine gidip yanlış yaptığını anlatman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı