Disipline gider miyim?

Arkadaşlar merhaba, ben yapmamam gereken bir şeyi yaptım şimdi olayı anlatayım:
Ben edebiyat sınavında sıkılıyorum ve edebiyat hocasından nefret etmiyorum ama sevmiyorum yani. O yüzden gidiyorum hocanın ismini çizip başka bir hocayı yazıp kalp çiziyiorum yani hocaya sizi sevmiyorum başka hocayı seviyorum yazıyorum. Bu yüzden hoca geliyor seni disipline vereceğim uzaklaştırma alacaksın diyor. (şahsi hakaret olarak algılıyor yani.) Sonra hocaya derdimi anlatıyorum diyorum hocam sınav önceden bitti bu yüzden sıkıldım ve saçma şeyler yazdım sizin şahsınıza hakaret etmek istemedim dedim hoca da tamam oğlum dedi bir daha yapma dedi anlayışla karşıladı. (hatta hocayla dertleştik sınıftaki insanları neden sevmediğimi anlattım falan.) Şimdi sorun şu ben bu davranışı bir başka hocaya daha yaptım ve o hoca bizim sınıf hocamız sizce olay bu kadar büyür mü yine, veya disipline gider miyim?
Sınav kağıdına mı yazıyorsun bunları?

Öğretmene kalmış, büyük ihtimal bir şey demez.

Bütün olay derdimi adam gibi anlatmamda, zaten bütün dersime giren hocalar beni sever çünkü okulda kötü olaylara karışmam, derslere katılırım ve notlarım yüksektir. Zaten geçen sene bilgisayar hocam vardı çok samimiydik hatta sınav kağıdına "güzel geçiyor", "şu notu bekliyorum" vb. şeyler yazmıştım hoca bayağı gülmüştü. Hiçbir şey de demedi.

Sınavları erkenden bitirmen güzel kardeşim yüksek notlar alıyormuşsun zaten ama hocaları sal bence. Disipline de gitmezsin hoca gelip senle konuşur en fazla. Aynı şekilde durumu izah edip kurtulursun.

Arkadaşlar merhaba, konuyu 1 yıl sonra hortlatıyorum ama o olaydan sonra hocayla konuştuk ve o dönem boyunca aramız çok iyi oldu. Müdürümüz çok baskıcı olduğu ve evi de uzak kaldığı için hoca bu dönem okuldan ayrıldı. Şu an öyle bir öğretmenim olduğu için şükrediyorum iyi ki tanımışım diyorum. Kıymet bilmez bir insanmışım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı