Disipline gider miyim?

Hoca kahrı perişan oldu o kadar üzüldüki anlatamam kardeşim saçma şeyler yapmayın disiplin yiyince kalırsınız ortada

Sınav kağıdına mı yazıyorsun bunları?

Öğretmene kalmış, büyük ihtimal bir şey demez.

Bütün olay derdimi adam gibi anlatmamda, zaten bütün dersime giren hocalar beni sever çünkü okulda kötü olaylara karışmam, derslere katılırım ve notlarım yüksektir. Zaten geçen sene bilgisayar hocam vardı çok samimiydik hatta sınav kağıdına "güzel geçiyor", "şu notu bekliyorum" vb. şeyler yazmıştım hoca bayağı gülmüştü. Hiçbir şey de demedi.

Sınavları erkenden bitirmen güzel kardeşim yüksek notlar alıyormuşsun zaten ama hocaları sal bence. Disipline de gitmezsin hoca gelip senle konuşur en fazla. Aynı şekilde durumu izah edip kurtulursun.

Valla kardeşim mezara kadar yolun var

Arkadaşlar merhaba, konuyu 1 yıl sonra hortlatıyorum ama o olaydan sonra hocayla konuştuk ve o dönem boyunca aramız çok iyi oldu. Müdürümüz çok baskıcı olduğu ve evi de uzak kaldığı için hoca bu dönem okuldan ayrıldı. Şu an öyle bir öğretmenim olduğu için şükrediyorum iyi ki tanımışım diyorum. Kıymet bilmez bir insanmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…