L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 19 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar daha dün 100 GB iken bugün 52 GB gözüküyor. Ve bir şey bile yüklemedim.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #2 TAF3R dedi: Arkadaşlar daha dün 100 GB iken bugün 52 GB gözüküyor. Ve bir şey bile yüklemedim. Genişletmek için tıkla... TreeSize – Official Download TreeSize is a disk space analyzer for Windows with customizable file search and several exporting and reporting possibilities. Download for free today! www.jam-software.com Bununla kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
TAF3R dedi: Arkadaşlar daha dün 100 GB iken bugün 52 GB gözüküyor. Ve bir şey bile yüklemedim. Genişletmek için tıkla... TreeSize – Official Download TreeSize is a disk space analyzer for Windows with customizable file search and several exporting and reporting possibilities. Download for free today! www.jam-software.com Bununla kontrol eder misin?