Çözüldü Disk belleği yapılandırması hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Usarda

Hectopat
SSD veya HDD modeli
Kingston Renegade
Öncelikle selamlar,

Laptopumdaki SSD'min sağlığının aşırı düşük olmasından dolayı yakın zamanda yeni bir SSD aldım ve değiştirdim. Her şey sorunsuz çalışıyor fakat değiştirdiğimden beri cihazımı her açtığımda karşıma bir uyarı çıkıyor. Çoğu seçeneği ayarlamayı denedim fakat bir değişiklik yok maalesef.

Hata şu şekilde: Bilgisayarınızı başlattığınız sırada oluşan bir disk belleği yapılandırmanızda oluşan bir sorun yüzünden, Windows bilgisayarınızda geçici bir disk belleği dosyası oluşturdu. Tüm disk sürücülerinin toplam disk belleği dosyası boyutu, belirttiğiniz boyuttan biraz fazla olabilir.

Bu sorunu çözmeme yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam CMD yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra SFC /scannow yazıp enter tuşuna basın. İşlem bitince yeniden başlatın sorun çözülmezse yine CMD'yi yönetici olarak başlatın. Bu sefer.
DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth
DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth bunları sırayla yazın sorun düzelmesi lazım.
Hocam CMD yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra SFC /scannow yazıp enter tuşuna basın. İşlem bitince yeniden başlatın sorun çözülmezse yine CMD'yi yönetici olarak başlatın. Bu sefer.
DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth bunları sırayla yazın sorun düzelmesi lazım.

Çözüm
SFC /scannow yaptım yeniden başlattığımda aynı hata çıkmadı. Çok teşekkür ederim. Devamındakileri yapmama gerek var mı?

SFC /scannow yaptım yeniden başlattığımda aynı hata çıkmadı. Çok teşekkür ederim. Devamındakileri yapmama gerek var mı?

Hocam devamındakiler disk sağlığını kontrol edip sorun varsa düzeltir sırayla yazmanız lazım scanhealt bitince diğerini yazın bir kontrol edin isterseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı