Çözüldü Disk birleştirme işlemi sonrası açılmayan Epic Games

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet Demirr

Megapat
Daha fazla  
1 hafta önce kadar iki ayrı bölümde olan HDD'yi disk birleştirme uygulaması ile birleştirdim. Epic Games ve Epic Games'te olan oyunlarım açılmamaya başladı. Epic Games'i Denetim Masası'ndan kaldırıp tekrardan kurayım dedim fakat Denetim Masası'ndan da kaldırılmıyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• resim_2021-05-01_233317.png
    resim_2021-05-01_233317.png
    2,6 KB · Görüntüleme: 50
  • epic games.PNG
    epic games.PNG
    8 KB · Görüntüleme: 41
Çözüm
Hayır, sistemde bir de ssd var o diskin harfi C. HDD'ye verilen harfleri tam hatırlamıyorum ama 2 bölüm halindeydi ve o iki bölimü birleştirdim.
Kayıt defteri düzenleyicisine girin:

Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
...yerine gelip:
bj.PNG

...bu kısımdaki dosyalara bakın ve:
kb.PNG

...bunu yazanı bulun.

Daha sonra InstallLocation yazısına iki kere basın.
hah.PNG

Burada en baştaki harf sizde G olacaktır, onu C yapın.
Hayır, sistemde bir de ssd var o diskin harfi C. HDD'ye verilen harfleri tam hatırlamıyorum ama 2 bölüm halindeydi ve o iki bölimü birleştirdim.
Kayıt defteri düzenleyicisine girin:

Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
...yerine gelip:
bj.PNG

...bu kısımdaki dosyalara bakın ve:
kb.PNG

...bunu yazanı bulun.

Daha sonra InstallLocation yazısına iki kere basın.
hah.PNG

Burada en baştaki harf sizde G olacaktır, onu C yapın.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı