olcayduran Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #1 Diskimi böldüm, şimdi birleştirmeye çalışıyorum, olmuyor. Seçenekler çıkmıyor. Neden? Yeni basit birim dediğimde sağ tıklayıp hata veriyor.
Diskimi böldüm, şimdi birleştirmeye çalışıyorum, olmuyor. Seçenekler çıkmıyor. Neden? Yeni basit birim dediğimde sağ tıklayıp hata veriyor.
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #2 Minitool Partition Wizard ile yapabilirsiniz. MiniTool Partition Wizard Free Edition MiniTool Partition Wizard, en başarılı disk yönetim programlarındandır. Bu uygulama sayesinde, disk bölme, disk sıfırlama ve disk klonlama işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Minitool Partition Wizard ile yapabilirsiniz. MiniTool Partition Wizard Free Edition MiniTool Partition Wizard, en başarılı disk yönetim programlarındandır. Bu uygulama sayesinde, disk bölme, disk sıfırlama ve disk klonlama işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. www.technopat.net
KS KS olcayduran Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #3 olcayduran dedi: Diskimi böldüm, şimdi birleştirmeye çalışıyorum, olmuyor. Seçenekler çıkmıyor. Neden? Yeni basit birim dediğimde sağ tıklayıp hata veriyor. Eki Görüntüle 1121174 Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum birleştiriceğim diske sağtıklayıp genişlet kısmına tıklayınca sorun ortadan kalktı Artı 0 Eksi
olcayduran dedi: Diskimi böldüm, şimdi birleştirmeye çalışıyorum, olmuyor. Seçenekler çıkmıyor. Neden? Yeni basit birim dediğimde sağ tıklayıp hata veriyor. Eki Görüntüle 1121174 Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum birleştiriceğim diske sağtıklayıp genişlet kısmına tıklayınca sorun ortadan kalktı