Loser Samet
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar bunu nasıl toplarım? Bazı kısımların üstüne gelip sağ tıkladığımda sadece yardım falan yazıyor. Tek parça haline gelmez mi bu?
Arkadaşlar bunu nasıl toplarım? Bazı kısımların üstüne gelip sağ tıkladığımda sadece yardım falan yazıyor. Tek parça haline gelmez mi bu?
Doğru mu anlıyorum, disk üzerindeki bölümleri birleştirerek tek bölüm mü yapmak istiyorsunuz? Eğer öyleyse Windows sistem kurulumu esnasında uygun olarak bölümlendirir. Bunları birleştirmemelisiniz.Arkadaşlar bunu nasıl toplarım? Bazı kısımların üstüne gelip sağ tıkladığımda sadece yardım falan yazıyor. Tek parça haline gelmez mi bu?
Yeni bir win10 temiz kurulum yapsam bu hdd 2. disk işletim sistemi kurmadığım disk olarak kalsa yinede biçimlendirme fln yapabilirmiyim.D
Doğru mu anlıyorum, disk üzerindeki bölümleri birleştirerek tek bölüm mü yapmak istiyorsunuz? Eğer öyleyse Windows sistem kurulumu esnasında uygun olarak bölümlendirir. Bunları birleştirmemelisiniz.
Sanırım ben yanlış anlamışım, çünkü ekran görüntüsünü tam olarak tarayamamıştım. Anladığım kadarıyla ikinci bir diskiniz var ve onun üzerindeki bölümleri silerek tek bir bölüm yapmak istiyorsunuz. Eğer öyleyse Diskpart aracıyla ilgili yapılan öneriyi uygulayın.Yeni bir win10 temiz kurulum yapsam bu hdd 2. disk işletim sistemi kurmadığım disk olarak kalsa yinede biçimlendirme fln yapabilirmiyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.