Disk Bölümleri Bir Olmasına Rağmen Ayrı Gözüküyor

incubus44

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Fizikçi, Prodüktör
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayarımda 250 GB SSD ve 1 TB HDD var. 1 TB olanı 3'e bölmüştüm ama daha sonradan F diskini iki kez genişlettim. Farklı bölümlerden aldığım için disk yönetiminde F diski 3 parça olarak gözüküyor. MiniTool Partition ile de bakmama rağmen bu üç diski içindekileri silmeden birleştiremedim. Herhangi bir yolu var mıdır acaba?

hdd-merge.jpg

hdd-split.jpg

Sağ tuşla tıklayıp sürücü harfi ata kısmından farklı harf atayıp deneybilir misiniz? Yerel disk F yazanlara.
İşe yaramadı ne yazık ki. Hatta disk yönetimi harfi değiştirdikten sonra işlem yaptırmadı. MiniTool ile tekrar F olarak değiştirebildim ancak.

İşe yaramadı ne yazık ki. Hatta disk yönetimi harfi değiştirdikten sonra işlem yaptırmadı. MiniTool ile tekrar F olarak değiştirebildim ancak.

Düzelmediyse şöyle deneyebilirsiniz. Ayğıt yöneticisi kısmından disklere gelip oradan diski seçip sağ tıklayıp kaldır siyin sonra tekrar sağ tıklayıp aygıt yöneticisi değişiklikleri tara deyin bir de bu alternatif var.

Düzelmediyse şöyle deneyebilirsiniz. Ayğıt yöneticisi kısmından disklere gelip oradan diski seçip sağ tıklayıp kaldır siyin sonra tekrar sağ tıklayıp aygıt yöneticisi değişiklikleri tara deyin bir de bu alternatif var.
Sorun aslında diskin farklı bölgelerinde yer alması bu yerlerin. Bu da çözmedi o yüzden. Teşekkürler yine de.
Güncel
Güncel

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı