U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 29 Mayıs 2022 #1 Hard disk ve SSD'nin gorunmesine rağmen bu hatayı alıyorum neden çalışmayan parça yok. @Recep Baltaş Dosya Ekleri IMG_20220529_175455.jpg 86,3 KB · Görüntüleme: 65 IMG_20220529_175407.jpg 188,8 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleme: 29 Mayıs 2022
Çözüm U U uıop 31 Mayıs 2022 uıop dedi: Hard disk ve SSD'nin gorunmesine rağmen bu hatayı alıyorum neden çalışmayan parça yok. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... 386107 dedi: Windows SSD'de kuruluysa onu 2. görseldeki listede bir üstteki mastera getirin. Genişletmek için tıkla... Attığım resimdekiler değiştirilmiyor ama sorunu çözdüm 1. başlatma hard disk di 2. CD-ROM'du 1. yi CD-ROM 2. yi hard disk yaptım çözdüm. Ajan_47 dedi: Hocam BIOS'ta "ıntegrated peripherals" kısmına girin. Orada onchip SATA mode ayarını non-combined yapıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... 1. başlatma hard disk di 2. CD-ROM'du 1. yi CD-ROM 2. yi hard disk yaptım çözdüm.
uıop dedi: Hard disk ve SSD'nin gorunmesine rağmen bu hatayı alıyorum neden çalışmayan parça yok. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... 386107 dedi: Windows SSD'de kuruluysa onu 2. görseldeki listede bir üstteki mastera getirin. Genişletmek için tıkla... Attığım resimdekiler değiştirilmiyor ama sorunu çözdüm 1. başlatma hard disk di 2. CD-ROM'du 1. yi CD-ROM 2. yi hard disk yaptım çözdüm. Ajan_47 dedi: Hocam BIOS'ta "ıntegrated peripherals" kısmına girin. Orada onchip SATA mode ayarını non-combined yapıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... 1. başlatma hard disk di 2. CD-ROM'du 1. yi CD-ROM 2. yi hard disk yaptım çözdüm.
3 386107 Centipat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 188 31 Mayıs 2022 #2 uıop dedi: Hard disk ve SSD'nin gorunmesine rağmen bu hatayı alıyorum neden çalışmayan parça yok. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Windows ssd'de kuruluysa onu 2. görseldeki listede bir üstteki mastera getirin. Artı 0 Eksi
uıop dedi: Hard disk ve SSD'nin gorunmesine rağmen bu hatayı alıyorum neden çalışmayan parça yok. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Windows ssd'de kuruluysa onu 2. görseldeki listede bir üstteki mastera getirin.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Mayıs 2022 #3 Hocam BIOS'ta "Integrated Peripherals" kısmına girin. Orada OnChip SATA Mode ayarını Non-Combined yapıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Hocam BIOS'ta "Integrated Peripherals" kısmına girin. Orada OnChip SATA Mode ayarını Non-Combined yapıp tekrar deneyin.
KS KS U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 31 Mayıs 2022 #4 uıop dedi: Hard disk ve SSD'nin gorunmesine rağmen bu hatayı alıyorum neden çalışmayan parça yok. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... 386107 dedi: Windows SSD'de kuruluysa onu 2. görseldeki listede bir üstteki mastera getirin. Genişletmek için tıkla... Attığım resimdekiler değiştirilmiyor ama sorunu çözdüm 1. başlatma hard disk di 2. CD-ROM'du 1. yi CD-ROM 2. yi hard disk yaptım çözdüm. Ajan_47 dedi: Hocam BIOS'ta "ıntegrated peripherals" kısmına girin. Orada onchip SATA mode ayarını non-combined yapıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... 1. başlatma hard disk di 2. CD-ROM'du 1. yi CD-ROM 2. yi hard disk yaptım çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
uıop dedi: Hard disk ve SSD'nin gorunmesine rağmen bu hatayı alıyorum neden çalışmayan parça yok. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... 386107 dedi: Windows SSD'de kuruluysa onu 2. görseldeki listede bir üstteki mastera getirin. Genişletmek için tıkla... Attığım resimdekiler değiştirilmiyor ama sorunu çözdüm 1. başlatma hard disk di 2. CD-ROM'du 1. yi CD-ROM 2. yi hard disk yaptım çözdüm. Ajan_47 dedi: Hocam BIOS'ta "ıntegrated peripherals" kısmına girin. Orada onchip SATA mode ayarını non-combined yapıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... 1. başlatma hard disk di 2. CD-ROM'du 1. yi CD-ROM 2. yi hard disk yaptım çözdüm.