Çözüldü Disk boot failure hatasi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hard disk ve SSD'nin gorunmesine rağmen bu hatayı alıyorum neden çalışmayan parça yok.
@Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• IMG_20220529_175455.jpg
    IMG_20220529_175455.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220529_175407.jpg
    IMG_20220529_175407.jpg
    188,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Çözüm
Hard disk ve SSD'nin gorunmesine rağmen bu hatayı alıyorum neden çalışmayan parça yok.
@Recep Baltaş

Windows SSD'de kuruluysa onu 2. görseldeki listede bir üstteki mastera getirin.

Attığım resimdekiler değiştirilmiyor ama sorunu çözdüm 1. başlatma hard disk di 2. CD-ROM'du 1. yi CD-ROM 2. yi hard disk yaptım çözdüm.

Hocam BIOS'ta "ıntegrated peripherals" kısmına girin. Orada onchip SATA mode ayarını non-combined yapıp tekrar deneyin.

1. başlatma hard disk di 2. CD-ROM'du 1. yi CD-ROM 2. yi hard disk yaptım çözdüm.
@Recep Baltaş

Windows SSD'de kuruluysa onu 2. görseldeki listede bir üstteki mastera getirin.

Attığım resimdekiler değiştirilmiyor ama sorunu çözdüm 1. başlatma hard disk di 2. CD-ROM'du 1. yi CD-ROM 2. yi hard disk yaptım çözdüm.

Hocam BIOS'ta "ıntegrated peripherals" kısmına girin. Orada onchip SATA mode ayarını non-combined yapıp tekrar deneyin.

1. başlatma hard disk di 2. CD-ROM'du 1. yi CD-ROM 2. yi hard disk yaptım çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı