Disk Boot failure insert System disk and press enter hatası

HayatYordu

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı açtığım zaman Windows ekranı gelmeden önce siyah ekranda bu hatayı alıyorum ve bilgisayarım açılmıyor.
Hard diskleri çıkarıp tekrar takmama rağmen bu sorunu çözmüş değilim. Sizce bu hatayı nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman oluyor mu? Sistem açılıyor mu? Sistemin nedir?
Sistem açılmıyor sadece siyah ekranda kalıyor ve o hatayı alıyorum.
İlk defa bu hatayı aldım ve 4 aydır sorunu çözemedim.
Sistemimin özelliklerini pek bilmiyorum çok eski bir sistem ama bildiğim kadarıyla Intel Pentıum 2.00 gHZ 3 GB RAM Nvidia gt 430 bu kadarını biliyorum.

Bilgisayarım hard diski göremediği için format atamıyorum.
BIOS ayarlarımı varsayılan yapıp tekrar başlattığımda ise hiçbir sonuç alamıyorum aynı hata devam ediyor.

Kendi bilgisayarımda farklı bir depolama birimi denemedim.
Farklı bir bilgisayarda da denemedim ama bizde laptop var ona herhangi bir kablo arayıcılığı ile bağlayabilir miyim ?
Arızalı olduğunu pek sanmıyorum çünkü 3 hafta önce açmayı denim belki açılır umuduyla açtım bilgisayarı Windows açıldı masa üstüne geldi bilgisayar her şey sorunsuz çalıştı sonra diğer gün bilgisayarımı açtığım zaman aynı hatayı tekrar verdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı