Çözüldü "Disk Boot Failure Insert System Disk And Press Enter" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Luwiosa

Decapat
PC'ye USB ile format attıktan sonra bilgisayarda oyun oynarken, video izlerken vs. PC anlık donuyor ve bir iki dakika sonra kapanıyor. Açılırken "Disk Boot Failure" ve "Windows failed to start vs." hatalarını veriyor. Aşağıda ekran görüntülerini koyacağım, konu hakkında bilgi sahibiyseniz yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• hata1.jpg
    hata1.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 85
  • hata2.jpeg
    hata2.jpeg
    128,4 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Çözüm
PC'ye USB ile format attıktan sonra bilgisayarda oyun oynarken, video izlerken vs. PC anlık donuyor ve bir iki dakika sonra kapanıyor. Açılırken "Disk Boot Failure" ve "Windows failed to start vs." hatalarını veriyor. Aşağıda ekran görüntülerini koyacağım, konu hakkında bilgi sahibiyseniz yardımlarınızı bekliyorum.
HDD ile ilgili sorun yaşıyorsunuz muhtemelen. Vaktini doldurmuş olabilir. Yeni aldıysanız arızalı olabilir.

BIOS güncellemeyi deneyin. AHCI veya Legacy doğru modda olduğunuzdan emin olun.
HDD ile ilgili sorun yaşıyorsunuz muhtemelen. Vaktini doldurmuş olabilir. Yeni aldıysanız arızalı olabilir.

BIOS güncellemeyi deneyin. AHCI veya Legacy doğru modda olduğunuzdan emin olun.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı