Disk/CPU %100 Problemi

Semih00

Decapat
Katılım
8 Mayıs 2019
Mesajlar
9
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi disk %100'de kalıyor sürekli bazen CPU ile birlikte ikisi %100 oluyor. Bilgisayarımda Kingston marka SSD var. 480GB daha yeni aldım ilk gün bir şey yoktu. Bu 2. gün böyle yapmaya başladı. SSD harici başka bir şey yok ekstra SSD takılırken macun yenileme işlemi de yapıldı. Bu sorun neden kaynaklanıyor? Bilgisayarım Windows 8 ben şu an 8.1'e güncelliyorum.


WhatsApp Image 2019-05-10 at 16.17.31.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun genelde Windows 10 HDD ile çalıştırıldığında meydana geliyor ama SSD ile meydana geldiğini daha önce hiç görmemiştim. HD Tune Pro yazılımını bilgisayarınıza yükleyip SSD'nin sağlığı ile ilgili verileri paylaşmanız mümkün mü?
 
Görüldüğü üzere antivirüs programı kullanıyor o kadar kaynağı. Belki tarama yapıyordur.

Taramayı manuel olarak durdurabilirsin veya antivirüs programını silebilirsin. Sana kalmış.
Bazen bunu sistem kullanırkende yapıyor veya bir oyuna girdiğim zaman oyunda oluyor bilgisayarda hiçbir şey yapmazsam sıkıntı yok ama bir yere girdiğimde sürekli böyle hdd varkende böyleydi çıkardım gittim ssd alayım hem pc hızlansın biraz dedim yine kurtulamadım bu dertten
Bu sorun genelde Windows 10 HDD ile çalıştırıldığında meydana geliyor ama SSD ile meydana geldiğini daha önce hiç görmemiştim. HD Tune Pro yazılımını bilgisayarınıza yükleyip SSD'nin sağlığı ile ilgili verileri paylaşmanız mümkün mü?
Tabi.
 

Dosya Ekleri

  • hd1.png
    hd1.png
    98,7 KB · Görüntüleme: 55
  • hd2.png
    hd2.png
    51,6 KB · Görüntüleme: 57
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı