Disk Değişimde Veri Aktarımı

Makaleler
29
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
SSD veya HDD modeli
HGST HTS541010A9E680 -> SanDisk Ultra 1 TB
Anakart
MSI B450M Gaming Plus
İyi forumlar,

1 TB'lik mekanik diskimden aşağıdaki SanDisk SSD'ye geçiş yapacağım ancak 600 GB'a yakın verim var. Bunları kaybetmeden yeni SSD'ye geçirmem gerek. Tüm dosyaları kopyalasam büyük ihtimalle iş görecek ama bu işin yardımcı program ile vs. daha efektif ve pratik bir yolu var mıdır?

Ek olarak diskte Windows yok yalnızca depolama diski olarak kullanıyorum.

Hocam ben en son o şekilde 1.5 TB transfer yaptım sorun olmadı. Bence dediğiniz gibi yapın yardımcı program vs hızlandıracak bir süreç yoktur bunun diye düşünüyorum. Kopyala yapıştır yaparsanız bir sorun olsa bile ana dosyalar duracaktır zaten. Kes yapıştır yapmadığınız sürece.

İyi forumlar,

1 TB'lik mekanik diskimden aşağıdaki SanDisk SSD'ye geçiş yapacağım ancak 600 GB'a yakın verim var. Bunları kaybetmeden yeni SSD'ye geçirmem gerek. Tüm dosyaları kopyalasam büyük ihtimalle iş görecek ama bu işin yardımcı program ile vs. daha efektif ve pratik bir yolu var mıdır?

Ek olarak diskte Windows yok yalnızca depolama diski olarak kullanıyorum.

hocam önceden bulut yazılımları vs. kullandınız mı ?

Diskte program vs. varsa dosyaları elle kopyalamak sorun çıkarabilir çünkü gizli dosyalar da oluyor. Ben Crucial'ın disk klonlama programı ile direkt C diskini aktarmıştım ve hala sorun çıkarmadı sistem diski olmasına rağmen.
Acronis True Image for Crucial Bu program olması lazım ama her diskte çalışıyor mu onu bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı