Bu arada önyükleme HDD de görünüyor demişsiniz. C: diski M.2 SSD. Yani önyükleme sanıyorum ki M.2 de. Benim şuanda bu HDD den kurtulmam lazım. Sadece depolama olarak kullanıyorum aslında. Windows önceden HDD ye kuruluydu. Şuanda M.2 SSD ye kurulu. Dolayısıyla HDD yi çıkarınca bilgisayar çalışsın istiyorum ama HDD yi sökünce bootlamıyor. Nasıl bu HDD den kurtulabiliriz ve onsuz çalıştırabilirim şuanda?
HDD alttaki ise o HDD olmadan sistem çalışmaz ve çözemezsiniz. Ekran resminde de göreceğiniz üzere EFI bölümü dahil önemli sistem yapılandırmaları alttaki diskte. Üstteki sadece önyükleme olarak görünüyor ama alttaki olmadan sistem açılmaz. İlk mesajımda disk yapılandırmasını görmeden dahi doğru tahmin etmişim. Sadece hayal ettiğimden daha da karmaşıkmış.
Format atmanız gerekli. Dilerseniz bir müddet daha böyle kullanın. Geniş bir zamanınızda yukarıdaki mesajlarımdan birinde belirttiğim şekilde format atın. Ama bu sorunu format atmadan gidermek ya mümkün değil ya da ileri seviyede uzmanlık gerektirir ve daha zahmetli olur.
Umarım kafanızdaki her soruya cevap verebilmişimdir. Epeyce detaylı açıklamaya çalıştım.