M mbatuhanbolat06 Hectopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 142 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #1 Oyunu Steam'den aldım. SSD değiştirdiğim için en baştan kuruyorum. Save bilgileri Steam'de mevcut mudur yoksa oyuna sıfırdan mı başlamam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
Oyunu Steam'den aldım. SSD değiştirdiğim için en baştan kuruyorum. Save bilgileri Steam'de mevcut mudur yoksa oyuna sıfırdan mı başlamam gerekir?
Çözüm Emir M. 7 Mayıs 2023 Rockstar Games Launcher'da Cloud save actiysaniz buluttan kayıt dosyalarını çeker kaldığınız yerden devam edersiniz.
Rockstar Games Launcher'da Cloud save actiysaniz buluttan kayıt dosyalarını çeker kaldığınız yerden devam edersiniz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.139 Makaleler 26 Çözümler 520 7 Mayıs 2023 #2 Rockstar Games Launcher'da Cloud save actiysaniz buluttan kayıt dosyalarını çeker kaldığınız yerden devam edersiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Rockstar Games Launcher'da Cloud save actiysaniz buluttan kayıt dosyalarını çeker kaldığınız yerden devam edersiniz.
KS KS M mbatuhanbolat06 Hectopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 142 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #3 Emir M. dedi: Rockstar Games Launcher'da Cloud save actiysaniz buluttan kayıt dosyalarını çeker kaldığınız yerden devam edersiniz. Genişletmek için tıkla... Sitesinde böyle bişey buldum kendi hesabımda bu kendiliğinden save almış demek mi oluyor? Dosya Ekleri Adsız.png 1,5 MB · Görüntüleme: 35 Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Rockstar Games Launcher'da Cloud save actiysaniz buluttan kayıt dosyalarını çeker kaldığınız yerden devam edersiniz. Genişletmek için tıkla... Sitesinde böyle bişey buldum kendi hesabımda bu kendiliğinden save almış demek mi oluyor?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.139 Makaleler 26 Çözümler 520 7 Mayıs 2023 #4 Muhtemelen evet ancak yine de oyunu çalıştırıp kontrol etmek en iyisi. Artı 0 Eksi
D Descrist1 Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #5 Oldu mu? Bende çözüm arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
KS KS M mbatuhanbolat06 Hectopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 142 Çözümler 1 18 Mayıs 2023 #6 Descrist1 dedi: Oldu mu? Bende çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen kaldığım kayıttan devam ettim Artı 0 Eksi
Descrist1 dedi: Oldu mu? Bende çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen kaldığım kayıttan devam ettim