Verileri ondalık yapıp atar mısınız?CrystalDiskInfo Verilerini Ondalık Yapma
CrystalDiskInfo varsayılan olarak bize verileri onaltılık (hexadecimal) biçimde veriyor. Bu verileri anlaşılır hale getirmek için ondalık veriye (decimal) çevirmek gerekiyor. Neyse ki yazılımın içinde bu ayar mevcut! Seçenek > Gelişmiş Özellikler > RAW Değerleri yolunu izleyin. Buradan 10...www.technopat.net
Hocam HDTP trial süresi bitmişTaş gibi. Bad sector testi yapın bir de HD Tune Pro ile.
Bir kere okuma hatası olmuş. Çok önemli değil 1 kere olduğu için. Herhangi bir bozuk sektör yok. Taş gibi.
SevindimBir kere okuma hatası olmuş. Çok önemli değil 1 kere olduğu için. Herhangi bir bozuk sektör yok. Taş gibi.![]()
Toshiba diskler sağlamdır hocam. 16 yıllık IDE diski var elimde adamların. Ölmedi halen. Eski Windows 2000 yüklü bir laptop üzerinde çalışıyor.Sevindim. Disk 12 yıllık ölmesini beklerdim. Sağ olun
.
Hocam dikkat etmemiz gereken veriler nelerdir? Biraz detay verir misiniz program hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.Bir kere okuma hatası olmuş. Çok önemli değil 1 kere olduğu için. Herhangi bir bozuk sektör yok. Taş gibi.![]()
Dikkat etmeniz gereken epey bir veri var aslında. Misal "Reallocated Sector Count" kısmı en dikkat etmeniz gereken verilerden birisi. Kendisi şimdiye kadar yeniden tahsis edilen blokları gösterir.Hocam dikkat etmemiz gereken veriler nelerdir? Biraz detay verir misiniz program hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.