katyysf74
Hectopat
Daha fazla
- SSD veya HDD modeli
- Hikvision 120gb ssd
- Anakart
- İntel DQ670W
Merhaba bilgisayarıma birkaç ay önce Linux yüklemiştim. Bana disk bölünmesi gibi bir şeyler söyledi dikkate almadım. Sonra geri Windows'a dönmek istedim. Her şeyi denedim. Vento'yla USB'ye Windows yazdırdım. Setupta görmedi diskleri. Intel wmd driver indirdim yine görmedi. Sonra bilgisayarcıya götürdük. Windows 10 kurdular. Her şey gayet güzel gidiyordu. Bigün USB'ye film atmak istemiştim. Ventoy'un kurulu olduğu USB'yi taktım. İçindekileri silmek için USB'yi sıfırladım yani biçimlendirdim.(FAT32) ama filmi atmadım hiçbir şey yoktu içinde. Sonra o USB bilgisayarda takılıyken PC'yi kapattım. Bisüre sonra geri açtığımda bilgisayarı o USB üzerinden başlattı. USB'yi çıkarıp PC'yi yeniden başlatınca disk error press any key to restart hatası almaya başladım. BIOS menüden 1.başlatılacak diski seçmeme rağmen yine aynı hatayı veriyordu. Sonra bilgisayardaki tüm USB kablolarını çıkardım. Bu sefer de remove disks or other Media and press any key to restart hatası vermeye başladı. Bir türlü çözemiyorum şu hatayı. PC'yi sıfırlıyacağım SSD bozulur diye sıfırlayamıyorum. O disk bölümü yüzünden mi oldu bilmiyorum.