Disk fren seti önerisi

Weil

Hectopat
Yer
Çanakkale,Esenler
Daha fazla  
Merhaba, Ümit 4 Motion 27.5 jant bisikletim var şu anda v fren takılı ama pek memnun değilim. Hız yaptığım zamanlarda ani fren yapınca anca 4-5 saniyede duruyor. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı disk fren seti var mı? Bütçe 400-500 TL.

Merhaba, Ümit 4 Motion 27.5 jant bisikletim var şu anda v fren takılı ama pek memnun değilim. Hız yaptığım zamanlarda ani fren yapınca anca 4-5 saniyede duruyor. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı disk fren seti var mı? Bütçe 400-500 TL.
O fiyata ön teker frenini bile alamazsın.

Kaliteli pabuç alabilirsin linkteki mekanik disk seti v frenden bile daha kötüdür hiç bulaşma.

Bisikletinde V-Fren takılıysa ve jantın V-Fren uyumlu jantsa göbekten dolayı disk fren olmaz. Bisikletine internetten baktığım kadarıyla jantında disk fren uyumlu jantla değişmesi gerekiyor. Bisikletinin kadrosunda disk fren kaliper yuvaları var. Ama oraya taktığın zaman diski oturtacağın uygun jantın yok. F/P disk fren olarak Shimano'dan şaşma derim. Hidrolik fren takmak en mantıklısı. Mekanik disk fren takacaksanız hiç takmayın, V-Fren daha iyi performans sergiliyor mekanik disk frene oranla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı