Disk fren takmak çok mu maaliyetli?

Disk frene geçmek gibi bir amacın varsa komple yeni bisiklete geçmek daha mantıklı. Fabrikasyon hidrolik frenli bir bisiklet kullanmanın verdiği güven bambaşka. Yanlış anlama ama o bisiklete hidrolik takmak Tofaş'a ABS takmaya çalışmaya benzer. Onu elden çıkarıp temizinden hidrolik frenli bir bisiklet almak çok daha sağlıklı olur.
Ayrıca bana kalırsa 2023, hatta 2024 yılında V frenli bisiklete güvenip trafiğe çıkılmamalı. Kelle koltukta gidiyorsun sonuçta.
Özetle harcadığın paraya ve uğraşa yazık olur desem yeterli olur mu açıklamaya

O zaman benimkisi boş hayal. İkinci elde 4-5 arası satıyorlar benim bisikleti. En kötü 4'e satsam üstüne para koyup adam gibi bisiklet alamam gibi. Ne yapalım o zaman V fren ile idare edeceğiz.
Yanlış anlama ama o bisiklete hidrolik takmak Tofaş'a ABS takmaya çalışmaya benzer. Onu elden çıkarıp temizinden hidrolik frenli bir bisiklet almak çok daha sağlıklı olur.
Yok dostum yanlış anlamam. Bende biliyorum çok iyi bir bisiklet değil gibi.

Yok dostum yanlış anlamam. Bende biliyorum çok iyi bir bisiklet değil gibi.
Yoo hayır bisiklete laf etmiyorum. Demek istediğim alakasız bir uğraş olur. Fabrikadan V fren olarak çıkmış bir bisiklet çünkü. Custom kadro falan olsa neyse diyeceğim de disk fren için tasarlanmış bir model değil.

O zaman benimkisi boş hayal. İkinci elde 4-5 arası satıyorlar benim bisikleti. En kötü 4'e satsam üstüne para koyup adam gibi bisiklet alamam gibi. Ne yapalım o zaman V fren ile idare edeceğiz.
Kron markasının uygun fiyatlı hidrolik diskli modelleri vardı bir ara. Shimano parçalar kullanıyordu. Bisikletlerle uğraşmayalı uzun zaman oldu piyasayı bilmiyorum ama bir göz atabilirsin.

Bisikletimi 4-5 arası satıp üstüne 2-3K koyarak sıfır güzel bir bisiklet alamaz mıyım? Romet Rambler R9.2 modelini gördüm forumda önerilmiş. Üstüne o kadar koyabilir miyim bilmem ama güzel midir? Boyum 165 gibi bir şey olması lazım büyük filan gelir mi? Dediğim gibi bu konuda hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Kron modelleri nedense bana hiç güvenilir gelmiyor ya. Bir şey bilmediğim için büyük ihtimalle ama güvenmiyorum işte.

Bisikletimi 4-5 arası satıp üstüne 2-3K koyarak sıfır güzel bir bisiklet alamaz mıyım?
Sıfır zor. İkinci elde belki. Ama dikkat et çalıntı çıkmasın

Kron modelleri nedense bana hiç güvenilir gelmiyor ya. Bir şey bilmediğim için büyük ihtimalle ama güvenmiyorum işte.
Kron kötü değildir hocam. Markadan çok üstündeki dişli, vites, fren gibi sistemlerin özelliklerine bakmak lazım. Bisikleti yürüten gövde değil sonuçta. Lisedeyken arkadaşımda vardı. Güzel duruyordu genel olarak.

Romet Rambler R9.2 modelini gördüm forumda önerilmiş. Üstüne o kadar koyabilir miyim bilmem ama güzel midir?
O kadar parayı mekanik diskli bisiklete vermezdim.

O zaman bakacağım hocam ya. Aslında ilk dönem bitince konsol alacaktım da belki onun parası yerine bisikletimi de satıp 14-15K ya güzel bir şey alabilirim. Ama ailemi ikna etmem lazım. Çok teşekkür ederim!

İfadeler: GKD
O zaman bakacağım hocam ya. Aslında ilk dönem bitince konsol alacaktım da belki onun parası yerine bisikletimi de satıp 14-15K ya güzel bir şey alabilirim. Ama ailemi ikna etmem lazım.

Bisiklet iyidir boş ver konsolu sonra alırsın Kullanacak yer olsa varımı yoğumu satıp toplayacağım kendime bir tane ama işte şehir hayatı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…