Çıkarabilirseniz balataları sökün. Pistonları tek tek itin. Balatalar çıkmıyorsa, iki balatanın arasına tornavida sokup ittirin. Muhtemelen balata zarar görecek. O şekilde kullanmadan yeni bir takım alıp takarsınız.
Hidrolik ise; arada disk yokken fren manetine basılmış. Pistonlar açık kalmış. Onu eski haline getirmek çok zor. Bisikletçiden yardım alın. Eğer araya bir şey sokabilir ve pistonları geri itebilirseniz çözebilme ihtimaliniz de yok değil.
Hatta bu videoda sizinki kadar kötü durumda olmayan bir pistonu itiyor. Örnek olarak bakabilirsiniz.
Mekanik disk ise freniniz, fren telini gevşetin. Fotoğraftan emin olamadım. İki ihtimal için de yazdım.
@Bart2 O kadar şey yazdık hocam. Fren sistemi hidrolik mi, değil mi? İkisi için de çözüm sundum size. Hiçbir mesaja düzgün cevap vermediniz. Görmezden gelmeyin yorumları.
@Bart2 O kadar şey yazdık hocam. Fren sistemi hidrolik mi, değil mi? İkisi için de çözüm sundum size. Hiçbir mesaja düzgün cevap vermediniz. Görmezden gelmeyin yorumları.
Çıkarabilirseniz balataları sökün. Pistonları tek tek itin. Balatalar çıkmıyorsa, iki balatanın arasına tornavida sokup ittirin. Muhtemelen balata zarar görecek. O şekilde kullanmadan yeni bir takım alıp takarsınız.