Çözüldü Disk freni yerine oturmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bart2

Hectopat
Daha fazla  
Fotoğrafta göründüğü gibi diskin gireceği kadar genişlik yok. Gevşetmem gereken bir yer mi var?

IMG_20210919_194705.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çıkarabilirseniz balataları sökün. Pistonları tek tek itin. Balatalar çıkmıyorsa, iki balatanın arasına tornavida sokup ittirin. Muhtemelen balata zarar görecek. O şekilde kullanmadan yeni bir takım alıp takarsınız.
Hidrolik ise; arada disk yokken fren manetine basılmış. Pistonlar açık kalmış. Onu eski haline getirmek çok zor. Bisikletçiden yardım alın. Eğer araya bir şey sokabilir ve pistonları geri itebilirseniz çözebilme ihtimaliniz de yok değil.

Hatta bu videoda sizinki kadar kötü durumda olmayan bir pistonu itiyor. Örnek olarak bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mekanik disk ise freniniz, fren telini gevşetin. Fotoğraftan emin olamadım. İki ihtimal için de yazdım.

Son düzenleme:
Araya tornavida ile veya ucu çizmeyecek bir şey sok. Manete basmıştın çıkmışken.

Bu araya mı?
@Bart2 O kadar şey yazdık hocam. Fren sistemi hidrolik mi, değil mi? İkisi için de çözüm sundum size. Hiçbir mesaja düzgün cevap vermediniz. Görmezden gelmeyin yorumları.
Görmezden gelmiyorum cevap veriyordum sırayla. hidrolik fren

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-09-19-20-25-19-100_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2021-09-19-20-25-19-100_com.whatsapp.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 34
Çıkarabilirseniz balataları sökün. Pistonları tek tek itin. Balatalar çıkmıyorsa, iki balatanın arasına tornavida sokup ittirin. Muhtemelen balata zarar görecek. O şekilde kullanmadan yeni bir takım alıp takarsınız.
İki balatanın arası burası mı?

Pek anlamıyorum da bisikletten.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-09-19-20-25-19-100_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2021-09-19-20-25-19-100_com.whatsapp.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 31
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı