Disk hataları onarılıyor nedir?

devrbnabdb

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-8265U MX110
Merhaba şimdi benim birkaç gün öncesine kadar açılan ve kötüde olsa oyun oynatan bir laptopum vardı, yenisini alana kadar idare etmeye çalışıyordum. Ama durduk yere başlıkta yazan hatayı verdi ben akşam okuldan geldiğimde açmaya çalışırken, ne oldu anlamadım en son oynadığımda hiçbir sıkıntı yoktu. Kapatırsanız tehlikeli olur diye birkaç şey gördüm araştırırken bunu, o yüzden yaklaşın 3, 3 buçuk saattir bekliyorum sonuç yok hâlâ aynı yazı ve bekliyorum bilgisayarın açılması için, nasıl cozebilirim? Kapatmali miyim?

Yeniden başlatın, 20 dakikadan fazlasını boşa beklemişsiniz

Yeniden başlatın, eğer dosyalar tamamen gitmişse en kötü formata gider.

Yeniden başlatın, eğer dosyalar tamamen gitmişse en kötü formata gider.

Format atmak sıkıntı değil, çok önemli şeyler yok zaten içinde fakat bilgisayar açılmadığı için nasıl format atilacagini bilmiyorum, bilgisayarı acamadan format atmanın bir yolu var mı?

Format atmak sıkıntı değil, çok önemli şeyler yok zaten içinde fakat bilgisayar açılmadığı için nasıl format atilacagini bilmiyorum, bilgisayarı acamadan format atmanın bir yolu var mı?

Evinizde 8 GB ve üstü bir USB cihazına Windows kurulum dosyalarını atacaksınız.
Eğer telefon girişli USB varsa OTG kablosuna ihtiyaç yok, veya başka bir bilgisayar da olabilir.

Yeterli olmaz Windows 10 için, 7 için yeterli.

Kesinlikle çalışacak bir yöntem midir? USB'em olmadığı için 260 TL verip almam gerekecek, garantisi yoksa olacağının almayayım çünkü USB benim başka bir işime yaramaz, bir daha kullanmam büyük ihtimalle. Ayrıca hem telefon girişli hem de USB girişli mi bulmam lazım USB'ye dosyaları indirmek için? Benim telefonum Redmi Note 8. ona uygun flash buldum ama 260 TL, hem USB'si hem de benim telefona uygun girişi var.

Kesin değil, diski de bozulmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…