Disk hataları onarılıyor nedir?

Kesin değil, diski de bozulmuş olabilir.

Hocam USB aldım, ama verdiğiniz linkteki Windows 10 ISO 4.24 GB gibi bir alan istiyor, neden 8 GB USB lazım acaba? Sırf 4 GB USB kalan 300 MB'lik şeyi alamaz diye mi yoksa sonradan başka bir indirmesini var? Bir de linke girmeden önce 4.55GB diyordu. Benim indirdiğim dosya biraz daha az, yanlışını indirmiyorum degil mi? Link nereye attıysa direk oradan indirdim.

Son düzenleme:
Hocam USB aldım, ama verdiğiniz linkteki Windows 10 ISO 4.24 GB gibi bir alan istiyor, neden 8 GB USB lazım acaba? Sırf 4 GB USB kalan 300 MB'lik şeyi alamaz diye mi yoksa sonradan başka bir indirmesini var? Bir de linke girmeden önce 4.55GB diyordu. Benim indirdiğim dosya biraz daha az, yanlışını indirmiyorum degil mi? Link nereye attıysa direk oradan indirdim.

Link yeni evet bir sorun yok.
4 GB alan olan bir yere mantıken 4,5 GB bir dosya sokamazsınız zaten.

Kesinlikle çalışacak bir yöntem midir? USB'em olmadığı için 260 TL verip almam gerekecek, garantisi yoksa olacağının almayayım çünkü USB benim başka bir işime yaramaz, bir daha kullanmam büyük ihtimalle. Ayrıca hem telefon girişli hem de USB girişli mi bulmam lazım USB'ye dosyaları indirmek için? Benim telefonum Redmi Note 8. ona uygun flash buldum ama 260 TL, hem USB'si hem de benim telefona uygun girişi var.
260 lira fazla hocam ya. Type c to usb dönüştürücü alın.

Veya herhangi bir internet kafeye gidip halledebilirsiniz.

hocam USB hala takılı böyle oldu bilgisayar normalde bundan daha hızlı açılıyordu, ne kadar beklemem lazım acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_20240117_225219.jpg
    IMG_20240117_225219.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Geri
Yukarı