M Mehmet0770 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #1 "Disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla surebilir" yazısı çıkıyor açılırken. Sorun nedir?
"Disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla surebilir" yazısı çıkıyor açılırken. Sorun nedir?
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Ağustos 2021 #2 HDD ya da işletim sistemi öbür tarafa göçmüş, helvasını yapın burya dağıtın. Artı -2 Eksi
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 26 Ağustos 2021 #3 Mehmet0770 dedi: "Disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla surebilir" yazısı çıkıyor açılırken. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi kısımda çıkıyor ? İşletim sisteminiz nedir ? Bu sorularınıda belirtseydiniz daha iyi olurmuş Artı 0 Eksi
Mehmet0770 dedi: "Disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla surebilir" yazısı çıkıyor açılırken. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi kısımda çıkıyor ? İşletim sisteminiz nedir ? Bu sorularınıda belirtseydiniz daha iyi olurmuş
2 243926 Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 125 Çözümler 3 26 Ağustos 2021 #4 aynı hatayı aldım HDD bir daha çalışmadı Artı -1 Eksi
EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Ağustos 2021 #5 Mehmet0770 dedi: "Disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla surebilir" yazısı çıkıyor açılırken. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Diskte sorun olduğu anlamına geliyor veya Windows dosyaları bozulduğu için. 1 saatten fazla sürüyorsa diskte arıza var demek. HD Tune indirip error scan testi yapıp sonuçları paylaşın ayrıca quick scan açmayın. Artı -1 Eksi
Mehmet0770 dedi: "Disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla surebilir" yazısı çıkıyor açılırken. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Diskte sorun olduğu anlamına geliyor veya Windows dosyaları bozulduğu için. 1 saatten fazla sürüyorsa diskte arıza var demek. HD Tune indirip error scan testi yapıp sonuçları paylaşın ayrıca quick scan açmayın.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #6 Ne tesadüf şu an bende de aynı hata var format USB'im hazır 1 saatten fazla sürerse format atacağım. 2 saattir bitmedi bende normal mi? Son düzenleme: 26 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Ne tesadüf şu an bende de aynı hata var format USB'im hazır 1 saatten fazla sürerse format atacağım. 2 saattir bitmedi bende normal mi?
KS KS M Mehmet0770 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #7 RinDoChi dedi: HDD ya da işletim sistemi öbür tarafa göçmüş, helvasını yapın burya dağıtın. Genişletmek için tıkla... hocam şuanda açıldı pc bi sıkıntı yok gibi gözüküyor hdd ölse çalışırmıydı pc sizce 453482 dedi: Hocam hangi kısımda çıkıyor ? İşletim sisteminiz nedir ? Bu sorularınıda belirtseydiniz daha iyi olurmuş Genişletmek için tıkla... hocam açılırken windows logosu altında yazıyor işletim sistemi windows Artı 0 Eksi
RinDoChi dedi: HDD ya da işletim sistemi öbür tarafa göçmüş, helvasını yapın burya dağıtın. Genişletmek için tıkla... hocam şuanda açıldı pc bi sıkıntı yok gibi gözüküyor hdd ölse çalışırmıydı pc sizce 453482 dedi: Hocam hangi kısımda çıkıyor ? İşletim sisteminiz nedir ? Bu sorularınıda belirtseydiniz daha iyi olurmuş Genişletmek için tıkla... hocam açılırken windows logosu altında yazıyor işletim sistemi windows
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #8 Mehmet0770 dedi: Hocam şu anda açıldı PC bir sıkıntı yok gibi gözüküyor HDD ölse çalışır mıydı PC sizce. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürdü? Artı 0 Eksi
Mehmet0770 dedi: Hocam şu anda açıldı PC bir sıkıntı yok gibi gözüküyor HDD ölse çalışır mıydı PC sizce. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürdü?
KS KS M Mehmet0770 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #9 EmirhanKod dedi: Diskte sorun olduğu anlamına geliyor veya Windows dosyaları bozulduğu için. 1 saatten fazla sürüyorsa diskte arıza var demek. HD Tune indirip error scan testi yapıp sonuçları paylaşın ayrıca quick scan açmayın. Genişletmek için tıkla... tamam hocam deniyeyim bi dediğinizi RHEZNOW dedi: Ne kadar sürdü? Genişletmek için tıkla... 1 saatten fazla Artı 0 Eksi
EmirhanKod dedi: Diskte sorun olduğu anlamına geliyor veya Windows dosyaları bozulduğu için. 1 saatten fazla sürüyorsa diskte arıza var demek. HD Tune indirip error scan testi yapıp sonuçları paylaşın ayrıca quick scan açmayın. Genişletmek için tıkla... tamam hocam deniyeyim bi dediğinizi RHEZNOW dedi: Ne kadar sürdü? Genişletmek için tıkla... 1 saatten fazla
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 27 Ağustos 2021 #10 Mehmet0770 dedi: hocam şuanda açıldı pc bi sıkıntı yok gibi gözüküyor hdd ölse çalışırmıydı pc sizce hocam açılırken windows logosu altında yazıyor işletim sistemi windows Genişletmek için tıkla... Hocam açıldıysa iyi. Uzun sürmesi normaldir büyük ihtimalle. Hard Sisk Sentinel programı ile diskin sağlığını kontrol eder misiniz ? Eğer %75 gibi yerlerde ise disk kapıyı çekip gidecektir yakında. Artı 1 Eksi
Mehmet0770 dedi: hocam şuanda açıldı pc bi sıkıntı yok gibi gözüküyor hdd ölse çalışırmıydı pc sizce hocam açılırken windows logosu altında yazıyor işletim sistemi windows Genişletmek için tıkla... Hocam açıldıysa iyi. Uzun sürmesi normaldir büyük ihtimalle. Hard Sisk Sentinel programı ile diskin sağlığını kontrol eder misiniz ? Eğer %75 gibi yerlerde ise disk kapıyı çekip gidecektir yakında.