Disk içindeki dosyaların temizliği nasıl yapılabilir?

Quarins

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus prime b450 m k-II ,ryzen 5 3500x , sapphire pulse rx 570 , silicon power turbine 2x8 ram ,GB-L05B kasa kodu ,550w psu
Bilgisayarımdaki gereksiz dosyaları siliyordum ben eskiden. 1 HDD kullanıyordum yeni PC aldım içinde Windows kurulu SSD geldi ama oyunlarım HDD de olduğu için HDD'yi PC'ye taktım. Şimdi SSD de de HDD de de Windows dosyaları gibi dosyalar var PC Windows'un kurulu olduğu diski SSD olarak görüyor. Bu durumda HDD'deki (aşağıdaki gibi) dosyaları silmem zararlı olur mu?

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alınt213sı.PNG

Ekra3132n Alıntısı.PNG

Ekrahgdn Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamadıysam HDD'nizi biçimlendirmek istiyorsunuz hocam, YouTube üzerinden video izleyerek adım adım yapabilisiniz.

Bu videodaki işlemleri birebir uygularsan disk alanındaki gereksiz dosyalardan tamamen kurtulmuş olursun ve bilgisayarında iyi şekilde depolama alanı kazanırsın.

Link :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarımdaki gereksiz dosyaları siliyordum ben eskiden. 1 HDD kullanıyordum yeni PC aldım içinde Windows kurulu SSD geldi ama oyunlarım HDD de olduğu için HDD'yi PC'ye taktım. Şimdi SSD de de HDD de de Windows dosyaları gibi dosyalar var PC Windows'un kurulu olduğu diski SSD olarak görüyor. Bu durumda HDD'deki (aşağıdaki gibi) dosyaları silmem zararlı olur mu?

Eki Görüntüle 1745681

Eki Görüntüle 1745682

Eki Görüntüle 1745683

Eki Görüntüle 1745684

Eğer eski HDD'yi sadece bağladığında Windows olmasını istemiyorsan silebilirsin. Ama kullanıcılar klasörünü silme orada eski masaüstü dosyaların, Steam kütüphanesi var. SSD'deki dosyalara dokunma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı