BCSinEVANGELION
Hectopat
- SSD veya HDD modeli
- TOSHIBA MK5076GSX
1-1.5 aydır disk kullanımı %100. 1.5 aydır google sekmesini bile açarken neredeyse 1 saat bekliyorum. Herhangi bir dosyaya tıklarken drop yiyorum. Bu konuya görsel yüklerken 20 dakika drop yedim mesela. Hiçbir şey yapmadım diyelim, drop girmese de yavaşlıyor yani sekme açarken uzun süre bekliyorum klasörden klasöre bir şey taşırken çok uzun sürüyor ve daha fazlası oluyor.
Kafayı yemek üzereyim demek isterdim ama çoktan yedim.
Görev yöneticisinden ve kaynak monitöründen baktığımda kaynaklarımı kullanan hiçbir şey yok.
Bunca zamana kadar yaptığım işlemler:
Windows search, sysmain(tam adını hatırlamıyorum) kapadım, regeditten bir ayar düzenledim ne olduğunu hatırlamıyorum.
Windows 10 sıfırlama özelliğiyle sıfırladım.
Diskte sağ tkladığımda çıkan iki seçeneğin tikini kaldırdım.
Aşağıda kullanım görüntüleri var. System genelde en çok kullanılan gözüküyor(maksimm 3 yazdığını gördüm) ancak 0Mb yazsa bile disk kullanımı %100.
Kafayı yemek üzereyim demek isterdim ama çoktan yedim.
Görev yöneticisinden ve kaynak monitöründen baktığımda kaynaklarımı kullanan hiçbir şey yok.
Bunca zamana kadar yaptığım işlemler:
Windows search, sysmain(tam adını hatırlamıyorum) kapadım, regeditten bir ayar düzenledim ne olduğunu hatırlamıyorum.
Windows 10 sıfırlama özelliğiyle sıfırladım.
Diskte sağ tkladığımda çıkan iki seçeneğin tikini kaldırdım.
Aşağıda kullanım görüntüleri var. System genelde en çok kullanılan gözüküyor(maksimm 3 yazdığını gördüm) ancak 0Mb yazsa bile disk kullanımı %100.