Disk kullanımı %100 oluyor

kaplanselman

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayar ilk açıldığında ve ara ara olan bir problem bir anda bilgisayar kilitleniyor.
Görev yöneticisini açtığımda disk veya RAM kullanımı %100 veya neredeyse tamamını kullanıyor olarak gözüküyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 68
Gördüğüm kadarıyla bilgisayarında DirectXRunnable adlı bir virüs var. Kaspersky Internet Security 2020 ile tam tarama yap.
Ancak %100 disk kullanımının sebebi büyük ihtimalle sisteminde HDD olması. Sisteminde SSD var mı?
@Murat5038

Aynı sorun bendede vardı yeni format attıktan sonra ortaya çıkıyor ve Windowsta sen pc yi kullanmasan dahi bazı şeyler açık
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu bağlantıdakileri uygularsan sorun çözülür.

Çok teşekkür ederim. Ben de onu ekran kartı yazılımı sanıyordum. Virüs taraması yaptım ve bilgisayardaki anlık kasmalar düzeldi. Bellek kullanımı düştü, disk kullanımı dediğiniz gibi HDD kullandığım için yüksek hala. Tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…