Disk kullanımı %100 sorunu

E'VinoX??

Hectopat
Sistemimde disk kullanımı %100 oluyor; neden olabilir? Arada 1 veya 2'de oluyor. Yeni format attım PC'ye herhangi bir virüs falan olacağını sanmam. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimde disk kullanımı %100 oluyor; neden olabilir? Arada 1 veya 2'de oluyor. Yeni format attım PC'ye herhangi bir virüs falan olacağını sanmam. Şimdiden teşekkürler.

Dostum o Windows 10'da HDD'lerde genel sorun Google'de falan çözüm var deselerde boş SSD şart 100 yazsa bile 100 kullanılmıyor bug gibi bir şey hizmetlerden Windows Search falan kapa.

Windows 10'da genelde görev yöneticisinde görünmüyor ama Update ilk kurulumdan sonra bazı güncelleştirmeleri yapana kadar disk %100 oluyor. HDD'larda genel bir sorun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı