Disk Kullanımı %100

batrobenn

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir hafta önce masaüstü bilgisayar aldım ikinci el. Çocuk formatlayıp verdi. İlk günler sıkıntı yoktu. Birkaç gün sonra donmalar başladı. Bir baktım görev yöneticisine, disk kullanımı %100. Diski kullanan en büyük hizmet te 1MB bu arada . Diğerleri toplasan 1MB yapmıyor zaten. Nasıl doluyor anlamış değilim. İnternette hangi yolu izlediysem düzelmedi. Her şeyi yaptım. Bunu düzeltmek için kasadan hangi parçayı değiştirmem gerekiyor? Hangi parçada sıkıntı vardır? Mesela Steam'dan oyun indireceğim, depolama ayırma işlemi yapınca indirmeden önce bir saat bekliyorum. Çok yavaş yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddisklerin Önbellekleri çok aktif olarak çalışmadığı için gecikme süreleri fazla. SSD denen bir depolama aleti mevcut. Ondan satın almalısınız.

Örneğin;

Dostum bu yazılımla çözülecek bir sorun değil SSD al.

Mekanik HDD'ler günümüz işletim sistemleri için çok ağır kalıyor. SSD kullanmanız gerekmekte.

windows hizmet silme programlarını kullan ccleaner kullan gereksiz hizmetleri sil kimsenin kullanmadığı saçma sapan bir sürü hizmet var ben neden pc den kulaklık çıktığında telefona mesaj gelsinki. ama ssd alsan daha iyi olur. oyunlarda performans alırsın onun dışında ben sana bir paket vereyim onu kullan sonuç alırsın . Al bunu Kur : Yeni_WinRAR_arsivi.rar dosyasını indir - download

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…