Sarp Demir
Hectopat
Daha fazla
Teşekkürler.Windows Search'ı kapatmak için arama satırına services.msc yaz ordan windows search'ı bul ordan devre dışı yap.
Ekran görüntüsünü hala yükleyemiyorum, "The upload failed because the temporary directory was missing. The site administrator will need to resolve this before any files can be uploaded." hatasını veriyor. Çözüm hakkında bir fikriniz var mı?Tamam o fotoğraflar çok önemli. Eğer sorun yoksa ona göre bir çözüm sunacağım size.
Her disk %100 kullanımında bu yorum... Bir şeyi öğrenip her konuya SSD al yazıp durmayın artık! Belki sorun basit bir şeyden kaynaklı? Bende de SSD yok ama diskim %100 olmuyor. Yani tek çare SSD almak değil. Yanlış demiyorum SSD Hard Disk'ten sonra resmen devrim gibi geliyor fakat her şeyin çözümüne SSD al düzelir demek format at geçer diyen bakkalcılardan bir farkın olmadığını gösteriyor.SSD takviyesi yapın.
Çünkü çözüm diye sunulanlar çoğu zaman işe yaramıyor. Bende yaşamıyorum fakat yaşayan arkadaşları gördüm, verilen tavsiyeleri de gördüm. Deneyip bir işe yaramamasını da gördüm.Her disk %100 kullanımında bu yorum... Bir şeyi öğrenip her konuya SSD al yazıp durmayın artık! Belki sorun basit bir şeyden kaynaklı? Bende de SSD yok ama diskim %100 olmuyor. Yani tek çare SSD almak değil. Yanlış demiyorum SSD Hard Disk'ten sonra resmen devrim gibi geliyor fakat her şeyin çözümüne SSD al düzelir demek format at geçer diyen bakkalcılardan bir farkın olmadığını gösteriyor.
Health kısmında sarı, kırmızı, mavi renkte yazı varmı?Teşekkürler.
Ekran görüntüsünü hala yükleyemiyorum, "The upload failed because the temporary directory was missing. The site administrator will need to resolve this before any files can be uploaded." hatasını veriyor. Çözüm hakkında bir fikriniz var mı?
Yanlış bilgi aktarmayın. Diskin %100'de çalışması daha hızlı çalışmasını falan sağlamaz, aksine işlemleriniz daha da yavaşlar. Her şeyi ekran kartının %100 kullanılmasına bağlamayın.Klasik HDD'nin yetersizliğini ilan etmesi sorunu, SSD alarak çözebilirsiniz yada yolunuza öyle devam edebilirsiniz. HDD'nin %100 kullanılması size sıkıntı vermeyecek ve aksine çok daha hızlı çalışmasını sağlayacaktır. Tabi ki asla bir SSD gibi olamaz.
Yanlış bilgi aktarmayın. Diskin %100'de çalışması daha hızlı çalışmasını falan sağlamaz, aksine işlemleriniz daha da yavaşlar. Her şeyi ekran kartının %100 kullanılmasına bağlamayın.
Bu araba değil ki dip gaz yapınca daha hızlı çalışsın? HDD her zaman tam performans çalışır. Yüzde 100 kullanıyorsa sürekli meşgul demektir, başka bir sebebi yok.Klasik HDD'nin yetersizliğini ilan etmesi sorunu, SSD alarak çözebilirsiniz yada yolunuza öyle devam edebilirsiniz. HDD'nin %100 kullanılması size sıkıntı vermeyecek ve aksine çok daha hızlı çalışmasını sağlayacaktır. Tabi ki asla bir SSD gibi olamaz.
Komple ekranın görüntüsünü alıyorum. Hepsi var. Bunu sorduğunuza göre ondan herhalde...Health kısmında sarı, kırmızı, mavi renkte yazı varmı?
Error Scan bitti. Bir sorun yokmuş. Ancak dediğim gibi health fotoğraflarını atamıyorum.Tamam o fotoğraflar çok önemli. Eğer sorun yoksa ona göre bir çözüm sunacağım size.
Bu araba değil ki dip gaz yapınca daha hızlı çalışsın? HDD her zaman tam performans çalışır. Yüzde 100 kullanıyorsa sürekli meşgul demektir, başka bir sebebi yok.