Disk Kullanımı %100'den Aşağı İnmiyor

Windows Search'ı kapatmak için arama satırına services.msc yaz ordan windows search'ı bul ordan devre dışı yap.
Teşekkürler.
Tamam o fotoğraflar çok önemli. Eğer sorun yoksa ona göre bir çözüm sunacağım size.
Ekran görüntüsünü hala yükleyemiyorum, "The upload failed because the temporary directory was missing. The site administrator will need to resolve this before any files can be uploaded." hatasını veriyor. Çözüm hakkında bir fikriniz var mı?

SSD takviyesi yapın.
Her disk %100 kullanımında bu yorum... Bir şeyi öğrenip her konuya SSD al yazıp durmayın artık! Belki sorun basit bir şeyden kaynaklı? Bende de SSD yok ama diskim %100 olmuyor. Yani tek çare SSD almak değil. Yanlış demiyorum SSD Hard Disk'ten sonra resmen devrim gibi geliyor fakat her şeyin çözümüne SSD al düzelir demek format at geçer diyen bakkalcılardan bir farkın olmadığını gösteriyor.

Her disk %100 kullanımında bu yorum... Bir şeyi öğrenip her konuya SSD al yazıp durmayın artık! Belki sorun basit bir şeyden kaynaklı? Bende de SSD yok ama diskim %100 olmuyor. Yani tek çare SSD almak değil. Yanlış demiyorum SSD Hard Disk'ten sonra resmen devrim gibi geliyor fakat her şeyin çözümüne SSD al düzelir demek format at geçer diyen bakkalcılardan bir farkın olmadığını gösteriyor.
Çünkü çözüm diye sunulanlar çoğu zaman işe yaramıyor. Bende yaşamıyorum fakat yaşayan arkadaşları gördüm, verilen tavsiyeleri de gördüm. Deneyip bir işe yaramamasını da gördüm.

Teşekkürler.

Ekran görüntüsünü hala yükleyemiyorum, "The upload failed because the temporary directory was missing. The site administrator will need to resolve this before any files can be uploaded." hatasını veriyor. Çözüm hakkında bir fikriniz var mı?
Health kısmında sarı, kırmızı, mavi renkte yazı varmı?

Yanlış Bilgilendirme
Klasik HDD'nin yetersizliğini ilan etmesi sorunu, SSD alarak çözebilirsiniz yada yolunuza öyle devam edebilirsiniz. HDD'nin %100 kullanılması size sıkıntı vermeyecek ve aksine çok daha hızlı çalışmasını sağlayacaktır. Tabi ki asla bir SSD gibi olamaz.

Klasik HDD'nin yetersizliğini ilan etmesi sorunu, SSD alarak çözebilirsiniz yada yolunuza öyle devam edebilirsiniz. HDD'nin %100 kullanılması size sıkıntı vermeyecek ve aksine çok daha hızlı çalışmasını sağlayacaktır. Tabi ki asla bir SSD gibi olamaz.
Yanlış bilgi aktarmayın. Diskin %100'de çalışması daha hızlı çalışmasını falan sağlamaz, aksine işlemleriniz daha da yavaşlar. Her şeyi ekran kartının %100 kullanılmasına bağlamayın.

Yanlış bilgi aktarmayın. Diskin %100'de çalışması daha hızlı çalışmasını falan sağlamaz, aksine işlemleriniz daha da yavaşlar. Her şeyi ekran kartının %100 kullanılmasına bağlamayın.

Bağladığım falan yok, test edip görün o zaman ne diyeyim.

Bu araba değil ki dip gaz yapınca daha hızlı çalışsın? HDD her zaman tam performans çalışır. Yüzde 100 kullanıyorsa sürekli meşgul demektir, başka bir sebebi yok.

Health kısmında sarı, kırmızı, mavi renkte yazı varmı?
Komple ekranın görüntüsünü alıyorum. Hepsi var. Bunu sorduğunuza göre ondan herhalde...
Tamam o fotoğraflar çok önemli. Eğer sorun yoksa ona göre bir çözüm sunacağım size.
Error Scan bitti. Bir sorun yokmuş. Ancak dediğim gibi health fotoğraflarını atamıyorum.

Son düzenleme:
Bu araba değil ki dip gaz yapınca daha hızlı çalışsın? HDD her zaman tam performans çalışır. Yüzde 100 kullanıyorsa sürekli meşgul demektir, başka bir sebebi yok.

İnsanların fikirlerine ve düşüncelerine saygı göstermediğiniz için sizi kınıyorum, bu yaptığınız cidden ayıp ve forum içinde mobbingden ileri gitmez. Eğer gerçekten yanlış bilgi veriyorsam bana kanıtlarınla gelirsin, bende öğrenirim a evet doğruymuş derim. Şimdi belki bu yorumu ya sileceksin, ya düzenleyeceksin yada bana ban atacaksın. Hiç problem değil, saygısızlık kanıma dokunan bir şey açıkçası. Kararımda haklı da olduğumu düşünüyorum, buradaki mevzu benim yanlış bilgi vermem değil sizin yanlış bilgi diye bana kısa süreli uzaklaştırma vermeniz...

Olaya gelince, HDD'in %100 seviyelerinde çalışmasına sebep olan servisleri kapattığınızda sistem hantallaşmaktadır, tarafımca test edilerek gözlenmiştir. Ardından servisler tekrardan açılmıştır ve sistemin tekrar serileştiği gözlemlenmiştir. Windows 8 ve üzeri sistemlerde durum hep bu şekildedir, HDD devri aslında işletim sistemlerinde kullanmak için çoktan kapanmıştır. Gaz mevzusu gibi değil olay, belli ki o %100 çalışmanın içerisindeki servislerin bazıları sistemin gerçekten hızlı çalışmasını sağlıyor. her şey senin düşündüğün gibi işlemiyor veya insanlara böyle hakaret ederek çalışmıyor. İlgili mühendislerden daha iyi bilmiyorsunuzdur umarım?

Forumlar insanların tartıştığı ortamlardır, şimdi egonu tatmin etmek için hadi beni banla...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı