Disk kullanımı neden dolu?

antoniomontana

Hectopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba, koydugum resimde farklı farklı bir şeyler var. Bu olay yaklaşık 2 aydır falan var, her gun geçer diyorum geçmiyor. CS:GO'yu rahat 150 FPS oynarken bu şeyler yüzünden 70 FPS anca alıyorum. Bunun bir çozümü var mı? Format atsam geçer mi? Lütfen bu konuya cevap bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 006.jpg
    006.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 73
Hocam burda birsürü kullanıcı ve Microsoft Edge şeyleri var.
Edit: Kullanıcı yokmuş Windows ve Microsoft Edge var.

O zaten yüklü geliyor. Görev yöneticisinden disk kullanan uygulamaların (%5 ve daha fazla kullananların) görüntüsünü atabilir misiniz?

Görev yöneticisini açtıgımda başka bir yer açılıyor. Hocam bu arada bilgisayar Windows 7 kendim yükledim Edge'yi otomatik gelmedi.

Hocam Edge tarayıcısını kullanıyorum silsem düzelme ihtimali var mı?

Şunu sordum silsem düzelir mi çok FPS'imi düşürdü bunlar.

Problemin ana kaynağı o gibi gözüküyor. Silmeseniz bile kullanmayı bırakın, verilerini temizleyin ve farklı bir tarayıcı kullanın önerim Chrome. Ondan sonra daha iyi performans alacağınızı düşünüyorum.

Görev yöneticisini açtıgımda başka bir yer açılıyor. Hocam bu arada bilgisayar Windows 7 kendim yükledim Edge'yi otomatik gelmedi.
FPS düşüşü Microsoft Edge'den alakalı değildir, arkada çalışan uygulamalar, sıcaklık ile alakalıdır, ya da darboğaz.
Eğer M Edge arkada çalışıyorsa kapatın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı