Can Adam1 Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #1 Ben yeni disk aldım ama eskisindeki Windows'u silip tamamen boşaltmak istiyorum. Çünkü yenisine Windows kurdum. Nasıl yaparım?
Ben yeni disk aldım ama eskisindeki Windows'u silip tamamen boşaltmak istiyorum. Çünkü yenisine Windows kurdum. Nasıl yaparım?
Chewyq Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 401 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #2 "Disk temizleme" kullanabilirsiniz.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 27 Ekim 2023 #3 Can Adam1 dedi: Ben yeni disk aldım ama eskisindeki Windows'u silip tamamen boşaltmak istiyorum. Çünkü yenisine Windows kurdum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Diski biçimlendir ve kalan bölümleri diskpart ile sil. Hatta rehber varmış yardımcı olur sana. Silinmeyen Disk Bölümünü Silme Rehberi Sabit diskinizde silinmeyen bölümü nasıl silersiniz? Silinmeyen kurtarma bölümünü nasıl silebileceÄinizi bu rehberde görebilirsiniz... Dizüstü www.technopat.net
Can Adam1 dedi: Ben yeni disk aldım ama eskisindeki Windows'u silip tamamen boşaltmak istiyorum. Çünkü yenisine Windows kurdum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Diski biçimlendir ve kalan bölümleri diskpart ile sil. Hatta rehber varmış yardımcı olur sana. Silinmeyen Disk Bölümünü Silme Rehberi Sabit diskinizde silinmeyen bölümü nasıl silersiniz? Silinmeyen kurtarma bölümünü nasıl silebileceÄinizi bu rehberde görebilirsiniz... Dizüstü www.technopat.net
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Ekim 2023 #4 "sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" aracını açın ve sileceğiniz diskteki bölümleri tek tek sildikten sonra kalan tek siyak alana sağ tıklayıp basit bölüm oluşturun.
"sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" aracını açın ve sileceğiniz diskteki bölümleri tek tek sildikten sonra kalan tek siyak alana sağ tıklayıp basit bölüm oluşturun.