TeMuhammedAli Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Steam'da oyunu kurarken disk okuma hatası aldım ve birkaç konu baktım fakat nasıl düzeltebilirim bir yöntem bulamadım, nasıl yapabilirim? HD Tune ile test yaptım fakat ne yapacağım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2023
Steam'da oyunu kurarken disk okuma hatası aldım ve birkaç konu baktım fakat nasıl düzeltebilirim bir yöntem bulamadım, nasıl yapabilirim? HD Tune ile test yaptım fakat ne yapacağım bilmiyorum.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.412 Çözümler 15 5 Eylül 2023 #2 Büyük ihtimalle oyunun olduğu bölüm bad sectore düşmüş. Oyunu silip yeniden yükleyin. Düzeltme: Bu SSD imiş. Ama SSD de bozuk bölümler var. Yeniden oyunu kurun. Artı 0 Eksi
Büyük ihtimalle oyunun olduğu bölüm bad sectore düşmüş. Oyunu silip yeniden yükleyin. Düzeltme: Bu SSD imiş. Ama SSD de bozuk bölümler var. Yeniden oyunu kurun.
KS KS TeMuhammedAli Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 Emin Dmr dedi: Büyük ihtimalle oyunun olduğu bölüm bad sectore düşmüş. Oyunu silip yeniden yükleyin. Düzeltme: Bu SSD imiş. Ama SSD de bozuk bölümler var. Yeniden oyunu kurun. Genişletmek için tıkla... Başka yolu yokmu hocam oyun çok büyük tekrar indirmesi uzun sürer. Artı 0 Eksi
Emin Dmr dedi: Büyük ihtimalle oyunun olduğu bölüm bad sectore düşmüş. Oyunu silip yeniden yükleyin. Düzeltme: Bu SSD imiş. Ama SSD de bozuk bölümler var. Yeniden oyunu kurun. Genişletmek için tıkla... Başka yolu yokmu hocam oyun çok büyük tekrar indirmesi uzun sürer.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.412 Çözümler 15 5 Eylül 2023 #4 Hocam isterseniz bu işleri bilen kişileri etiketleyin. Bu sayede onlar biliyorsa yazacaklardır. Artı 0 Eksi
KS KS TeMuhammedAli Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #5 Emin Dmr dedi: Hocam isterseniz bu işleri bilen kişileri etiketleyin. Bu sayede onlar biliyorsa yazacaklardır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
Emin Dmr dedi: Hocam isterseniz bu işleri bilen kişileri etiketleyin. Bu sayede onlar biliyorsa yazacaklardır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.