Ö Ömerbluyode Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Bilgisayarımda 136 GB kullanmıyorum ama kullanılıyor gözüküyor. Sebebini bulamadım. Kullandığım alan 30 GB anca vardır.
Bilgisayarımda 136 GB kullanmıyorum ama kullanılıyor gözüküyor. Sebebini bulamadım. Kullandığım alan 30 GB anca vardır.
Çözüm Ö Ö Ömerbluyode 25 Nisan 2021 Arkadaşlar sorunu çözdüm. Appdata içinde 45GB boyutunda dosya buldum artık kullanmadığım için sildim teşekkür ederim.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Appdata içinde 45GB boyutunda dosya buldum artık kullanmadığım için sildim teşekkür ederim.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 25 Nisan 2021 #2 Sistem dosyaları, Windows vs. hepsini hesaba katarsak kullanıyor olabilirsiniz. Artı 1 Eksi
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 25 Nisan 2021 #3 Ömerbluyode dedi: Bilgisayarımda 136 GB kullanmıyorum ama kullanılıyor gözüküyor. Sebebini bulamadım. Kullandığım alan 30 GB anca vardır. Eki Görüntüle 991605 Genişletmek için tıkla... Çok siteye giriyor musunuz site çerezleri yer kaplıyor olabilir. Artı 1 Eksi
Ömerbluyode dedi: Bilgisayarımda 136 GB kullanmıyorum ama kullanılıyor gözüküyor. Sebebini bulamadım. Kullandığım alan 30 GB anca vardır. Eki Görüntüle 991605 Genişletmek için tıkla... Çok siteye giriyor musunuz site çerezleri yer kaplıyor olabilir.
KS KS Ö Ömerbluyode Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #4 Arkadaşlar sorunu çözdüm. Appdata içinde 45GB boyutunda dosya buldum artık kullanmadığım için sildim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Appdata içinde 45GB boyutunda dosya buldum artık kullanmadığım için sildim teşekkür ederim.
SSGHOST.EXE Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #5 Ömerbluyode dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm. Appdata içinde 45GB boyutunda dosya buldum artık kullanmadığım için sildim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Genelde uygulamaları düz sildiğin için böyle sorunlar oluşur sana tavsiyem Revo Uninstaller kullanman. Artı 0 Eksi
Ömerbluyode dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm. Appdata içinde 45GB boyutunda dosya buldum artık kullanmadığım için sildim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Genelde uygulamaları düz sildiğin için böyle sorunlar oluşur sana tavsiyem Revo Uninstaller kullanman.