Çözüldü Disk Partition yaparken "kmode exception not handled" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vito52

Decapat
Yeni birim D: Diskini biçimlendirmiştim. Sonra tam o sırada bu hata karşıma çıktı. Ve bilgisayarı yeniden başlattım, D: Diskini açmaya çalışınca biçimlendir falan bir şey diyordu. Yeniden biçimlendirince o mavi ekran hatası karşıma çıkıyordu. Sonra disk bir anda yok oldu bilgisayarı yeniden başlatınca. Disk yönetimi'nde 344 GB boş alan yazıyordu. Yeni basit birime tıklayınca bu sefer mavi ekran değil normal bir hata verdi. Ve sonra easeus Partition Master'de aynı şey var. (İlk olan örnek fotoğraf) fotolar:

Çözüm
Sorunu çözdüm. Windows 10'a geçtim. Tabiki bu video sayesinde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@Murat5038
Eğer çözüm öneriniz yoksa format atabilirim.
Format atarken bile oluyor. Lütfen artık çözüm söyleyin!
Formata meyiliniz varsa boşuna konu açmayın. Format gerekirse söyleriz.

Partition Master kaldırın ve benzer araçları.
CPU ve GPU benchmark testleri yapın. RAM'ı 1. slota takın.
HDsentinel ile disk sağlığını kontrol edip resimini paylaşın.

Partition Master gibi araçları dediğiniz gibi kaldırdım. Oyunlarda sıkıntı yok ama Ekran kartı sürücülerini güncelleyeceğim. Ancak benchmark testi yapmak istemiyorum (PC'yi zorlamak istemiyorum) ve RAM sadece bir tane takılı (tak çıkar yaptım 2.slot bozuk) ve zaten 1. slotta. HDsentinel:

Ancak benchmark testi yapmak istemiyorum (PC'yi zorlamak istemiyorum) ve RAM sadece bir tane takılı (tak çıkar yaptım 2.slot bozuk) ve zaten 1. slotta.
1. slotta olsa 1. slota takın demeyiz. Becnhmarkı yapın amacı o zaten.
HDtune ile error scan yapın o disk serisi soruna açık disklerden.

1. slotta olsa 1. slota takın demeyiz. Benchmarkı yapın amacı o zaten.
HD Tune ile error scan yapın o disk serisi soruna açık disklerden.

Bakın benim bilgisayarımda hiçbir sorun yok, 500 GB harddisk vardı. Ancak sadece bir sorun var sadece bu sorunu çözmek istiyorum zaten başka bir sorunum yok oyunlar sorunsuz zaten:

Son düzenleme:
Tamam sektor olarak bir sıkıntı yok gözülüyor. Diski bölecekseniz oluşturduğunuz sarı kısmı silin genişletilmiş bölüm yapmışsın. Siyah olunca ve etrafındaki yeşil kısım gittiyse varolan diskinize ekleyin. Sonra oradan bölecekseniz sağ tıklayıp bölebilirsiniz.

Diski bölünce olmuyordu Windows 10'daki gibi mavi ekrana benzer hata veriyordu. Şimdi deneyeyim mi? Ayrıca sarı kısım derken ne dediniz anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…