mustaq120 Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 138 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #1 Bilgisayımda SSD+ HDD var ancak ikisinde de Windows kurulu. HDD'yi sıfırlıyacağım ancak nasıl hepsini delete ile silsen sıkıntı olurmus HDD ömrü kısalma gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022
Bilgisayımda SSD+ HDD var ancak ikisinde de Windows kurulu. HDD'yi sıfırlıyacağım ancak nasıl hepsini delete ile silsen sıkıntı olurmus HDD ömrü kısalma gibi.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Nisan 2022 #2 Öyle bir şey yok. Hangi mahalle bilgisayarcısından duydun? Bölümlerin üzerine sağ tıkla → Biçimlendir aracını seç Artı 0 Eksi
Öyle bir şey yok. Hangi mahalle bilgisayarcısından duydun? Bölümlerin üzerine sağ tıkla → Biçimlendir aracını seç
KS KS mustaq120 Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 138 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #3 Rosalind dedi: Öyle bir şey yok. Hangi mahalle bilgisayarcısından duydun? Bölümlerin üzerine sağ tıkla → biçimlendir aracını seç. Genişletmek için tıkla... Zaten duymadım sadece emin olayım diye danıştım zaten disk yönetiminden biçimlendirmiştim. Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Öyle bir şey yok. Hangi mahalle bilgisayarcısından duydun? Bölümlerin üzerine sağ tıkla → biçimlendir aracını seç. Genişletmek için tıkla... Zaten duymadım sadece emin olayım diye danıştım zaten disk yönetiminden biçimlendirmiştim.