Çözüldü Disk sürücüsü birleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TeknoHe

Decipat
Makaleler
1
Yer
Monitörün karşısında sosyalde geziyor.
Merhaba arkadaşlar. Dual Boot ile bir işletim sistemi yüklemek için diski parçaya ayırdım. Ama bir sorun oldu. Disk yönetiminde 2 tane gözükürken, bilgisayarda tek olarak gözüküyor. Bunları birleştirmenin bir yolu var mıdır?

disk 2.PNG

disk 1.PNG

Sistemimde 2 tane disk var. Yedek ve parçaya ayırdığım sürücüler haricindekiler diğer hardiskin.
@Kokona Shiki @Samotne Ciasteczka @Recep Baltaş @Enes3078

Çözüm
Ayrılmış alanların birini seçip yeni birim oluşturun, sonra bölümleri hangi diskten böldüyseniz sağ tıklayıp “genişlet” deyin.

Böylece 2. ayrılmış alan ana diske eklenmiş olur.

Hocam genişletilmiyor. Bugün diskleri dinamik olarak seçme gibi bir yer vardı. Sadece önyükleme olarak kullanılabilir gibi bir şey. Acaba ondan olabilir mi? Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Bölümleri silip yeni bir tane oluşturdum.
Eki Görüntüle 813765

Hocam bir tanesini silsem ikisi de gidiyor. Şimdi ne yapmalıyım.
Ayrılmış alanların birini seçip yeni birim oluşturun, sonra bölümleri hangi diskten böldüyseniz sağ tıklayıp “Genişlet” deyin.

Ayrılmış alanların birini seçip yeni birim oluşturun, sonra bölümleri hangi diskten böldüyseniz sağ tıklayıp “genişlet” deyin.

Hocam genişletilmiyor. Bugün diskleri dinamik olarak seçme gibi bir yer vardı. Sadece önyükleme olarak kullanılabilir gibi bir şey. Acaba ondan olabilir mi? Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Bölümleri silip yeni bir tane oluşturdum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı