Merhabalar, hayırlı ramazanlar ve iyi forumlar herkese.
Disk temizleme panelinde,
Geçici internet dosyalarını her seferinde işaretlememe rağmen bir türlü silinmiyor, ve diskte yer kaplamaya devam ediyor.
Sebebi nedir? Nasıl silebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
2-3 defa üst üste yapıyorum. Hala aynı oluyor. Yani hiç düşük bir boyut kapladığını görmedim. İçinde böyle dosyalar buldum, bunları silsem sorun kökten düzelir mi?
Avast CleanUp indirin. 30 günlük deneme sürümü size yetecektir. Kendim kullanıyorum, memnunum. Tüm özellikler bulunuyor. Ben AVG kullanıyorum, hangisini isterseniz onu kullanın. İkisini de koyuyorum.
Avast CleanUp indirin. 30 günlük deneme sürümü size yetecektir. Kendim kullanıyorum, memnunum. Tüm özellikler bulunuyor. Ben AVG kullanıyorum, hangisini isterseniz onu kullanın. İkisini de koyuyorum.
Avast, sadece güvenlik şirketi değildir. Bu yazılımı gayet sağlam. Ben öneriyorum ve kullanıyorum. Kullanmamak size kalmış. Gerçekten beğeneceksiniz diye umuyorum kullandığınız zaman.
2-3 defa üst üste yapıyorum. Hala aynı oluyor. Yani hiç düşük bir boyut kapladığını görmedim. Eki Görüntüle 984221Eki Görüntüle 984222İçinde böyle dosyalar buldum, bunları silsem sorun kökten düzelir mi?
İnternet geçmişinizi siliyor musunuz? İnternet'e dair ne varsa kapatıp silmeyi deneyin, ayrıca o dosyalar küçük resimler bir şey ifade etmez çok küçük veri.