Disk temizlenmiyor

BruhDude

Hectopat
Daha fazla  
Disk temizlemeyi açıyorum. Silinecek dosyalar altında geçici internet dosyaları 10,5 GB gözüküyor tamam diyorum tekrar açıp bakıyorum aynı değişiklik yok.
Geçici internet dosyaları için dosyaları görüntüle diyorum bakıyorum boş Windows buga girdi sanırım. Nasıl düzeltirim ben bunu?

Disk temizlemeyi açıyorum. Silinecek dosyalar altında geçici internet dosyaları 10,5 GB gözüküyor tamam diyorum tekrar açıp bakıyorum aynı değişiklik yok.
Geçici internet dosyaları için dosyaları görüntüle diyorum bakıyorum boş Windows buga girdi sanırım. Nasıl düzeltirim ben bunu?
Bilgisayarı kapatıp açın bir süre bekledikten sonra tekrar deneyin.

sanmıyorum hocam boş olan klasörleri tek tek elimle sildim hala aynı windowsu bozdum yav.

hocam şimdi fark ettim yönetici olarak çalıştırınca windows uptade temizlemesi de gözükmüyor.
Windows'a onarım yapmayı dene yada baştan formatla tekrar yükle windows'u , istersen uninstall tool'da kullanabilirsin.

SFC /scannow komutu ile bilgisayarı taratın sonra chkdsk komutuyla bilgisayarınızı yeniden başlatıp diski denetletin.

SFC /scannow komutu ile bilgisayarı taratın sonra chkdsk komutuyla bilgisayarınızı yeniden başlatıp diski denetletin.
Windows has scanned the file system and found no problems.
sıkıntı yok hocam anlam veremiyorum şuan öylece takılı kaldı tekrar disk temizlemeye girdim 10,6 olmuştu temizleme sonrası tekrardan 10,5 e düştü sanırım öylece takılı kaldı 10,5 olarak yoksa depolamada yer kaplamıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2,3 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    8,6 KB · Görüntüleme: 49
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı