Disk temizliği nasıl yapılır?

cyberpeek

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Program ekle veya kaldıma kısmında çok fazla bir uygulamam yok ama genel olarak 850GB bir kullanım söz konusu ben yakın zamanda internetten re-pack olarak geçiyor sanırım, oyun indirdim ve oynadım bu oyunların cok fazla yer kapladığı düşünüyorum. Gördüklerimi ben kaldırdım. Birinci sorum görmediğim bilmediğim neleri silebilirim? Diğeri ise diskimde en cok neyin yer kapladığı görebilir miyim buna göre temizlik yapabilmek için, C diskine girince boyutlara göre sıralama var ama bu klasörleri kapsamıyor.

Program files ve program dosyaları (X86) dosyalarındaki kullanmadığınız oyun ve programların dosyalarını silin bayağı yer açılır.

Dosyalarım'dan sağ tık yapıp özelliklere bastığın zaman oralarda bulabiliyordun galiba ama tam hatırlamıyorum.

Dosyalarım'dan sağ tık yapıp özelliklere bastığın zaman oralarda bulabiliyordun galiba ama tam hatırlamıyorum.

Her klasör için seçip özellikler demeliyim bu alt klasörler dahil.

Program files ve program dosyaları (X86) dosyalarındaki kullanmadığınız oyun ve programların dosyalarını silin bayağı yer açılır.

Orada tam gözükmüyor. Çok sade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…