Disk yönetiminden C'yi genişletme

SlackerX

Hectopat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Ekonomist
SSD'yi tek parça haline getirmek istiyorum ama boş kısım C'nin sol tarafında kaldığı için C'yi genişletemiyorum. Boş kısmı yeni birim oluşturarak C'nin sağ kısmına da alamadım. Bir yolu var mı bunu yapmanın?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    12,2 KB · Görüntüleme: 123
Bildiğim kadarı ile maalesef yok. Zamanın da ben çok araştırmıştım, ya bulamadım ya da yok. Mecbur format atıp birleştirmek zorunda kalıyordum.

Bende bugün c sürücünün genişletmek istedim ama eklemeyi düşündüğüm bölüm ile c arasında küçük bir bölüm vardı sistemin kullandığı, onun için mümkün olmadı. Yani çözümünü bulamadım. Format en temiz yolu sanırım.

Bildiğim kadarı ile maalesef yok. Zamanın da ben çok araştırmıştım, ya bulamadım ya da yok. Mecbur format atıp birleştirmek zorunda kalıyordum.

Evet ben de çok araştırdım bulamadım. Ayrılmamış alanın C'nin sağ kısmında olması gerekiyor sanırım. Bir diske kurduğum ilk şey işletim sistemiyken C'yi nasıl sağ tarafta bırakabildim ona da şaşkınım.

Format atmak istemiyorum. Sistem tertemiz o kadar kurulumla tekrar uğraşmak gözümde büyüyor

Format atmak istemiyorum. Sistem tertemiz o kadar kurulumla tekrar uğraşmak gözümde büyüyor

Kurulum olurken 50 mb'lık kısmı sen iki büyük bölüm arasına koy Microsoft olacak şey mi.. Dün formatlamıştım, hacintosh için bölüm ayırdım ama şimdi ikinci hdd takacağım için c'yi büyüteyim istedim. Valla üşenmeyip birkaç dk sonra yine girişeceğim baştan, tavsiye ederim sahura kadar vakit geçer

Nedense gözümde bir kova yoğurta kaşıkla ortadan dalmak canlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…