MONSTER Abra A5 v2.1 kullanıyorum, UEFI Dual Boot rehberini takip ettim, USB'den kurulumu boot ederken başlıktaki sorunla karşılaşıyorum, safe modda da denedim ancak aynı sorun devam etti. Bu arada kurmaya çalıştığım sürüm OS X Yosemite 10.10.5, nasıl bir yol izleyebilirim? İnternetteki araştırmalarımda pek de iyi bir sonuç elde edemedim.
Sistemi yazayım:
Intel Core i7 4710MQ
8 GB DDR3 RAM
NVIDIA Geforce GTX 860M
USB'mi tekrardan yazmayı deniyorum, olmazsa başka USB deniyorum şimdi
Farklı USB ile bile denedim ama hala aynı sorun @montezuma @Recep Baltaş yardımlarınızı istiyorum mümkünse
İlginç bir şekilde USB 3.0 portuna takınca kurulumu görebildim kasıla kasıla olsa bile, bakalım sonrasında sorun verecek mi
Kurup yeniden başlatmış, ancak usb boot edilmiyor, görülmüyor bootta. İlginç bir durum. Şimdi RAW dosyasını USB'ye tekrar yazıyorum.
Sistemi yazayım:
Intel Core i7 4710MQ
8 GB DDR3 RAM
NVIDIA Geforce GTX 860M
USB'mi tekrardan yazmayı deniyorum, olmazsa başka USB deniyorum şimdi
Farklı USB ile bile denedim ama hala aynı sorun @montezuma @Recep Baltaş yardımlarınızı istiyorum mümkünse
İlginç bir şekilde USB 3.0 portuna takınca kurulumu görebildim kasıla kasıla olsa bile, bakalım sonrasında sorun verecek mi
Kurup yeniden başlatmış, ancak usb boot edilmiyor, görülmüyor bootta. İlginç bir durum. Şimdi RAW dosyasını USB'ye tekrar yazıyorum.