Disk2s2: Media İs Not Present Hatası

Validate

Hectopat
Daha fazla  
MONSTER Abra A5 v2.1 kullanıyorum, UEFI Dual Boot rehberini takip ettim, USB'den kurulumu boot ederken başlıktaki sorunla karşılaşıyorum, safe modda da denedim ancak aynı sorun devam etti. Bu arada kurmaya çalıştığım sürüm OS X Yosemite 10.10.5, nasıl bir yol izleyebilirim? İnternetteki araştırmalarımda pek de iyi bir sonuç elde edemedim.

Sistemi yazayım:
Intel Core i7 4710MQ
8 GB DDR3 RAM
NVIDIA Geforce GTX 860M

USB'mi tekrardan yazmayı deniyorum, olmazsa başka USB deniyorum şimdi

Farklı USB ile bile denedim ama hala aynı sorun @montezuma @Recep Baltaş yardımlarınızı istiyorum mümkünse

İlginç bir şekilde USB 3.0 portuna takınca kurulumu görebildim kasıla kasıla olsa bile, bakalım sonrasında sorun verecek mi

Kurup yeniden başlatmış, ancak usb boot edilmiyor, görülmüyor bootta. İlginç bir durum. Şimdi RAW dosyasını USB'ye tekrar yazıyorum.

HDD temiz formatla bu sorunu çözebilirsin. OS X kurulu olan bölümün disk numarası disk0s1 yada disk0s2 gibi olmadı gerekiyor.
Kurulumu gerçekleştirebildim, ancak güvenli modda açsam bile bir süre sonra nanoseconds hatası gelip bilgisayar resetleniyor

Cpus=1 ile halledebildim, ama tek çekirdek kullanıyor şuan o yüzden driver bakacağım, sizin de öneriniz varsa çok iyi olur

Son düzenleme:
MultiBeast'in içinde çekirdek sayısına göre mevcut bu driverlar, onları da denemek istiyorum ilk aşamada ama benim işlemcim 4 gerçek, 4 sanal çekirdeğe sahip. 4 Core olan kexti mi yoksa 8 Core olan kexti mi yükleyeyim?

Siz cevap vermeden ben yazayım, 4 Core, 8 Threads olarak görüyor Mac OS, olmadı birkaç daha deneyeceğim şey var

Yok olmuyor @montezuma , nullcpumanagement kextin denedim, dediğin tscyi denedim, 10.10 sürümünün appleintelpowermanagement kextini denedim, ama olmuyor.

Config.plist dosyanı text ediy programı ile aç ve kernel and kext patches dizinini bul. Bu dizinin ardına şu komutları ekle.
Kod:
<key>KernelAndKextPatches</key>
    <dict>
        <key>FakeCPUID</key>
        <string>0x0306A0</string>
    </dict>
İşe yaramadı, ses kartı dahil bir sürü sorun yaşadım hiçbir bileşen uyumlu değil sanki AMD'ye kurar gibi oldum, EFI'den boot bile olmadı bu yüzden vazgeçtim, yardımlarınız için teşekkür ederim.

Clover Boot Menü / Options/ Kernel PM işaretli değilse onu işaretleyip dene.

Oradaki tüm seçenekleri teker teker denediğimi söyleyebilirim, power management patchleri halihazırda işaretli olarak görünüyor. Size sorunları teker teker söyleyeyim: Bildiğiniz nanoseconds hatası, ses driveri kurulunca ilk yeniden başlatmada hoparlörden çok tiz ve düzeyi yüksek bir ses çıkıyor OS X açılırken yani uyumsuz sanırım, hoparlöre zarar verebilir diye korkuyorum, wifinin olmayışını zaten biliyordum kurarken, trackpad doğru driveri de kursam voodooyu da kursam çalışmıyor, USB 2.0 portları gücü tam alamıyor kesik kesik oluyor ve OS X'teyken o güç sıkıntısından dolayı algılayamıyor sistem. Öyle ki bu sorunlarla uğraşmaktan dolayı Intel HD Graphics'i bile tanıtamadım.

Edit: Optionsta direk öyle bir yer mi var, yoksa binary optionsun içindeki bölümü mü kastettiniz? Eğer dediğim sorunlar çözülebilecek tipten sorunlarsa, tekrar kurayım OS X'i. Geribildiriminizi bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı